visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikiniai kubilai iš ekologiško polipropileno

Plastikiniai kubilai iš ekologiško polipropileno Plastikiniai kubilai iš ekologiško polipropileno

Plastiko gaminiai, UAB

UAB „Plastiko gaminiai“ savo klientams siūlo melsvos, pilkos, baltos ir juodos spalvos plastikinius kubilius. Jie, kaip ir plastikiniai baseinai, yra gaminami iš ekologinio polipropileno – plastiko, atsparaus smūgiams.

Plastikiniai kubilai, lyginant su mediniais kubilais, turi nemažai privalumų: jų nereikia brinkinti kiekvieną kartą naudojant, juos lengva prižiūrėti, juose nesikaupia įvairios bakterijos, jie ilgaamžiai. Taigi, senus medinius kubilus keičia nauji polipropileno, plastikiniai kubilai. Įmonės specialistai taip pat gali pagaminti plastikinius įdėklus mediniams kubilams.

Plastikiniai kubilai yra nebrangūs, tad juos įsigyti gali net ir vidutines pajamas gaunanti šeima. Taip pat plastikiniai kubilai yra palyginus nesunkūs ir kompaktiški – juos lengva perkelti iš vienos vietos į kitą.

Plastikiniai kubilai iš ekologiško polipropileno

Kubilo dydis priklauso nuo to, kiek žmonių juo naudosis vienu metu. Kaimo turizmo sodybose, kuriose apsistoja gausios kompanijos, dažniausiai naudojami didesni kubilai, talpinantys 12-14 žmonių. Labiau mėgstantiems ramybę, privatumą bei romantiką, tiks mažesni. Pastaruoju metu nedidelis kubilas dviems – vis labiau populiarėjanti prekė.

Plastikiniai kubilai gali būti statomi ant žemės arba pusiau ar pilnai įleidžiami į žemę. Jei neturite daug vietos lauke didesniam kubilui, galite jį statyti terasoje ar net didesniame balkone. Nenaudojamą kubilą uždengus jam pritaikytu dangčiu, turėsite puikų stalą ar papildomą vietą gėlėms.

Gaminami kubilai gali būti be jokios apdailos (jei apdailą norite pasidaryti patys, ar norėsite įleisti kubilą į žemę ar terasą), arba „Plastiko gaminių“ specialistai gali Jums pasiūlyti natūralaus medžio apdailą, impregnuotą pagal pasirinktą spalvą.

Plastikiniai kubilai iš ekologiško polipropileno

Plastikiniai, mediena dengti lauko kubilai – tai ne tik puiki atsipalaidavimo ir ramaus poilsio priemonė. Jie taip pat yra mėgiami aktyvių vandens ir kaitinimosi procedūrų mėgėjų. Jeigu Jūs nenorite savo seno medinio kubilo pakeisti nauju plastikiniu, tai pagal Jūsų senojo kubilo formą bei išmatavimus „Plastiko gaminiai“ pagamins naują plastikinį įdėklą, taip prikeldami  jį „antram gyvenimui“.

Įmonės gaminami plastikiniai kubilai gali būti komplektuojami su nerūdijančio plieno ar aliuminio išorinėmis arba vidinėmis krosnelėmis, pajungimais. Papildomai galite užsisakyti tvirtą dangtį kubilui, laiptelius i kubilą, uždedamą ant kubilo krašto lentynėlę gėrimams, termopadą po kubilu. Į kubilą galima įmontuoti LED apšvietimą ar oro masažo sistemą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus