visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

PE maišai plačiu dugnu - picų dėžių, tortų, pyragaičių patogiam nešimui

PE maišai plačiu dugnu - picų dėžių, tortų, pyragaičių patogiam nešimui PE maišai plačiu dugnu - picų dėžių, tortų, pyragaičių patogiam nešimui

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

Multipack asortimente atsirado du nauji PE maišai. Šie maišai išsiskiria plačiu dugnu, todėl yra labai patogūs nešantis picų dėžes, tortus ar kitas plačias dėžes.

Galimi dydžiai:

35+16x24 cm

38+35x30 cm

Multipack yra prekės ženklų „Folsen“, „Spino“ ir „Kleen“ gaminių platintojas Latvijoje ir Lietuvoje.* Įmonė gali *pasiūlyti savo klientams aukštos kokybės europietiškų prekės ženklų gaminius. Prekės ženklas „Folsen“ siūlo platų profesionalių lipniųjų juostų pasirinkimą tiek pramonei, tiek naudojimui buityje. „Spino“ yra itin sparčiai besivystantis prekės ženklas, siūlantis platų gaminių asortimentą namų ūkiui, pvz., lipnias juostas, šiukšlių maišus, vienkartinio naudojimo indus ir jų rinkinius, taip pat kitus gaminius. Per savo veiklos metus įmonė sukaupė daug patirties pakavimo gaminių rinkoje, taip pat nuolat bendradarbiauja su daugiau nei 120 pakavimo medžiagų gamintojų ir tiekėjų iš Europos bei Azijos. „Multipack“ verslo partneriai Latvijoje ir Lietuvoje yra iš įvairių sričių – mažmeninės prekybos tinklai, maisto ir ne maisto prekių gamintojai, viešojo maitinimo įmonės, mėsos ir pieno perdirbėjai, viešbučių, restoranų ir kavinių segmento atstovai, spaustuvės ir pan.

Multipack savo klientams siūlo tinkamiausius ir šiuolaikiškiausius pakavimo sprendimus, atitinkančius skirtingose srityse dirbančių klientų poreikius.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus