visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Paminklų gamyba Svėdasuose, Anykščių rajone

Paminklų gamyba Svėdasuose, Anykščių rajone Paminklų gamyba Svėdasuose, Anykščių rajone

SVĖDASŲ PAMINKLAI, A. Gavėnavičiaus įmonė, UAB

Kapinių paminklai – smulkiosios architektūros rūšis. UAB „Arūno Gavėnavičiaus įmonė“ – viena pirmųjų specializuotų kapaviečių projektavimo, montavimo bendrovė, užsiimančių paminklų ir kitų akmens gaminių gamyba.

Paminklų gamyba Rokiškio mieste

Svėdasuose, Anykščių rajone įsikūrusi UAB „Arūno Gavėnavičiaus įmonė“ siūlo platų paminklų pasirinkimą. Taip pat teikia kapaviečių tvarkymo, projektavimo paslaugas, gali užpilti kapavietes skalda, smėliu ar žeme, parinkti, iškalti paminklo raides, o jei jos pagamintos iš metalo – klijuoti.

Paminklų gamyba Rokiškio mieste

Kaip išsirinkti tinkamą ir kokybišką paminklą?

Rinkdamiesi paminklą, atsižvelkite į kapavietės plotą. Nesirinkite pernelyg didelio paminklo. Akmens dydis bei forma yra labai individualūs, bet jis nuo seno naudojamas kapavietėse, todėl būtina gerai apsvarstyti jo individualią formą.

Paminklų gamyba Rokiškio mieste

Paminklui svarbios ir kokybiškos medžiagos. Dažniausiai paminklai gaminami iš granito ar marmuro. UAB „Arūno Gavėnavičiaus įmonė“ antkapius, paminklus gamina iš juodo švediško, kareliško ir spalvotų granitų. Renkantis paminklus, siūloma atkreipti dėmesį į kilmės šalį. Švediški, suomiški, norvegiški, lietuviški ar net rusiški paminklai yra gerokai kokybiškesni nei kiniški, nors būtent šie iš pradžių savo blizgumu ir forma atrodo gražiau. Po kelerių metų kiniški paminklai nuo saulės ima blukti, rūdyti. Jie pigesni, tačiau ne ilgaamžiai.

Paminklų gamyba Rokiškio mieste

Svarbu pasirinkti tinkamos spalvos paminklą. Paminklo spalvos turi būti subtilios, neiššaukiančios, simbolizuojančios solidumą bei pagarbą mirusiajam, gedulą, o iššaukiančios, ryškios spalvos atrodo pigiai ir nepagarbiai.Reiktų negailėti laiko detalesnei paminklo apžiūrai. Specialistai renkantis pataria įsitikinti, kad paminklo paviršius lygus gerai nupoliruotas, nėra spalvos pakitimų, defektų, broko.

Paminklų gamyba Rokiškio mieste

UAB „Arūno Gavėnavičiaus įmonė“ siūlo platų paminklų, akmens plokščių, skaldos, skaldytų akmenų tvorelių, bordiūrų, apdailos plytelių pasirinkimą. Išsirinkite visus jūsų kriterijus atitinkančius ir poreikius išpildančius gaminius. Bendrovė atlieka ir restauravimo darbus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus