visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nauji praustuvai iš Vokietijos DuraSquare – MURESTA salonuose

Nauji praustuvai iš Vokietijos DuraSquare – MURESTA salonuose Nauji praustuvai iš Vokietijos DuraSquare – MURESTA salonuose

Semerita, UAB

„Muresta“ pristato naujausią išskirtinę vokiečių gamintojo „Duravit AG“ praustuvų kolekciją, ieškantiems ryškių, tikslių minimalistinio dizaino akcentų vonioje. Tai griežti, stačiakampio formos, tačiau tuo pačiu išlaikantys ir lengvumo pojūtį praustuvai. Jie yra ne tik nesenstančio dizaino formų, bet ir itin patvarūs.

„Durasquare“ praustuvai pagaminti iš specialios tvirtos „DuraCeram®“ keramikos, o jų sienelių storis tik 5 mm.

Nauji praustuvai iš Vokietijos DuraSquare

Be to, gamintojas pasirūpino ir metalų konsolėmis, kurios idealiai tinka naujiesiems praustuvams. Pastarosios puikiai atkartoja naujosios kolekcijos esmines dizaino kryptis, leidžia atskleisti praustuvo formą, išlaiko lengvumo pojūtį. Jas galima rinktis juodas ar chromuotas. Papildomai galima užsakyti rankšluosčių laikiklį kairėje arba dešinėje.

Na, o siekiantiems vonios kambario interjero vientisumo,  „Muresta įmonių grupės“ atstovai drąsiai pristato „DuraSquare“ vonias, kurios puikiai dera prie naujosios serijos praustuvų.  Jos pagamintos iš inovatyvios mineralinio mišinio medžiagos „DuraSolid®“, kuri yra itin maloni kūnui. O maksimaliam komfortui, papildomai siūlo oro masažo ir garso sistemas.

Nauji praustuvai iš Vokietijos DuraSquare

„Duravit AG“ – naujausių technologijų ir vokiškos kokybės sintezė

„Duravit AG“ yra vokiečių gamintojas iš Švarcvaldo (Black forest) regiono.  Bendrovė vertinama dėl nepriekaištingos kokybės produktų bei įvairaus dizaino gaminių. Asortimentas išties labai platus, pateikiama gausi stilių įvairovė ir skirtingų kainų lygių produktai. Jie išsiskiria nesenstančiu dizainu, naujausiomis technologijomis bei individualumu. Be to, bendrovė glaudžiai bendradarbiauja su „Hansgrohe“ gamintoju ir turi tų pačių dizainerių sukurtas bendras vonios kambario kolekcijas, tokias kaip prancūzų dizainerio Philippe Starck „Starck“ kolekcija ar kitos.

Naujosios „DuraSquare“ praustuvų kolekcijos bei gretutinių prekių ieškokite „Muresta įmonių grupės“, daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančios ir prekiaujančios žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija, salonuose.

Nauji praustuvai iš Vokietijos DuraSquare

„Muresta įmonių grupė“ – ženklas, jungiantis salonus, jau daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančius ir prekiaujančius žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija. Kiekvienas salonas pasižymi savita ir aiškia koncepcija, erdviomis ir gausiomis ekspozicijomis, naujausiomis, įdomiausiomis santechninės keramikos, įrangos, dekoratyvinių plytelių bei šildymo produktų kolekcijomis. Visuose salonuose dirba profesionalūs konsultantai ir dizaineriai, kurie ne tik suteiks visą reikalingą informaciją, bet ir padės suprojektuoti Jūsų svajonių vonios kambarį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus