visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Medinių namų, pirčių bei vasarnamių iš sausos pušies arba eglės rąstų statyba

Medinių namų, pirčių bei vasarnamių iš sausos pušies arba eglės rąstų statyba Medinių namų, pirčių bei vasarnamių iš sausos pušies arba eglės rąstų statyba

LITPINUS, IĮ

www.litpinus.com

Įmonėje „Litpinus“ savo veiklą vykdančioje nuo 1995 metų, per metus yra pagaminama ~1 600 m³ medienos gaminių ir ~22.000 m³ žaliavos. Iš sausos pušies arba eglės rąstų įmonė stato aukštos kokybės medinius namus, pirtis bei vasarnamius.

Mediniai namai gali būti iš obliuotų keturkampių brusų, iš obliuotų viengubo pjovimų rąstų (lafetų) arba klijuotų obliuotų brusų. Sienų storis 14;18; 20 cm. Kertės padaromos norvegiškos, kanadietiškos arba lietuviškos spynos „kregždės uodega“ būdu. Kertės daromos rankiniu būdu. Atskiru susitarimu „Litpinus“ gali išlieti pamatus, uždengti stogą ir atlikti apdailą.

Įmonė ruošia spygliuočių ir lapuočių apvalią medieną, gamina kuolus, lentas, pjautą-obliuotą medieną, ruošinius tvoroms, malkas, spygliuočių ir lapuočių vidaus bei lauko dailylentes. „Litpinus“ gamina ir parduoda žaliavas ir medinius rąstus namelių bei pirčių statybai, taip pat apvalios medienos ir malkinius rąstus bei terasines lentas.

 Lapuočių ir spygliuočių apvaliosios medienos gaminiai

„Litpinus“ perka statų mišką bei žemę ūkininkavimui Alytaus apskrityje. Įmonė teikia miškininkystės ir kitas susijusias su miško ruoša paslaugas: kerta mišką, traukia ir perveža (gabena) medieną, teikia privačių miškų miškotvarkos paslaugas, atlieka miškų ūkio ir retinimo darbus. Bendrovė atlieka giluminio-vakuuminio medienos impregnavimo ir džiovinimo darbus.

Lapuočių ir spygliuočių apvaliosios medienos gaminiai

Pagaminta produkcija yra džiovinama dvejose po 50 m³ talpos šiuolaikiškose džiovyklose, bei impregnuojama giluminiu-vakuuminiu medienos impregnavimo būdu, sertifikuota „Wolmanit CX10“ (3-18kg - 1m 3 balanos) chemija, atitinkančia ES standartus. 

Lapuočių ir spygliuočių apvaliosios medienos gaminiai

„Litpinus“ priklauso ~1200 ha miškų, todėl klientams yra siūloma įvairi mediena. Iškirsti miškai yra atželdinami - bendrovė kasmet atsodina apie 30 hektarų miško. Įmonės produkcija keliauja į: Italiją, Ispaniją, Daniją, Angliją, Norvegiją, Švediją ir kitas šalis.

„Klientų ratas tai mūsų vizitinė kortelė! Tikimės, kad ir Jūs tapsite mūsų klientais.“ - IĮ „Litpinus“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus