visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Masažai jaukiuose Aušros SPA namuose

Masažai su 20% nuolaida – jaukiuose Aušros SPA namuose Masažai su 20% nuolaida – jaukiuose Aušros SPA namuose

SPA Namai, UAB

Aušros SPA namai kviečia Jus atsipalaidavimui ir jėgų atstatymui, siūlydami šiuos masažus:

Polinezietiškas masažas – po šio masažo žmogus jaučia įdomius, keistus ir emociškai stiprius potyrius. Tai ne tik masažas - tai ir šokis ir ritualas. Masažuojama dilbiais.

Klasikinis masažas – kartu tai ir gydomasis kūno masažas, kurį atlieka kineziterapijos specialistai. Didesniam efektui pasiekti rekomenduojamas masažų kursas. Jei turite problemų su nugara, masažo meistrai gali atlikti tik nugaros gydomuosius masažus – taip sutaupysite tiek laiko, tiek finansų. Taip pat atliekame masažus moterims nėštumo metu – Aušros SPA namų meistrai taiko individualią techniką.

Karštų lavos akmenų masažas – masažo metu stimuliuojama imuninė sistema, suaktyvinama kraujotaka, pagerėja ląstelių aprūpinimas deguonimi ir maitinamosiomis medžiagomis, šalinami toksinai ir kitos nuodingos medžiagos. Šis masažas puikiai tinka šaltajam sezonui.

Indiškas Abhyanga kūno masažas – ypatingos technikos dėka pasiekiama natūrali kūno, emocijų ir psichikos harmonija. Šis masažas turi unikalų, ilgalaikį poveikį visam žmogaus organizmui.

Medaus masažas – po jo oda tampa švelni ir glotni. Medus nuima nuo odos visą suragėjusį sluoksnį, jis valo šlakus ir maitina odą.

Aušros SPA namai taip pat siūlo ir kitus masažus: Tibeto taurinis masažas, Kūno Chiromasažas IQ (miofascialinis) masažas, Japoniškas Kobido veido masažas, Limfodrenažinis masažas, Anticeliulitinis probleminių vietų masažas, Nugaros ir galvos masažas, Veido masažas, Gydomasis nugaros masažas, Atpalaiduojantis masažas, Galvos ir kaklo masažas, Pėdų-blauzdų masažas, Dominum Donum, Liposažas, Santana, Ajurvedinis PITTA, KAPHA, VATA.

Prieš visus kūno masažus atliekamas ritualas pėdoms – SPA druskų vonelė – padeda atsipalaiduoti, nurimti ir nusiteikti tolimesnei procedūrai. Po masažo Aušros SPA namai vaišina žolelių arbata.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus