visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Maišytuvai, dušo produktai ir praustuvai AXOR Uno - dizaino lyderis pagal iF reitingą

Maišytuvai, dušo produktai ir praustuvai AXOR Uno - dizaino lyderis pagal iF reitingą Maišytuvai, dušo produktai ir praustuvai AXOR Uno - dizaino lyderis pagal iF reitingą

Semerita, UAB

„AXOR Uno“ serijos maišytuvų kolekcija - dizaino lyderis pagal prestižinį IF reitingą

Pagal naujausią 2017 metų Tarptautinio Dizaino Forumo (International Design Forum – iF) vertinimą kompanija „Hansgrohe Group“ su prekiniais ženklais „AXOR“ ir „Hansgrohe“ surinkusi 1040 taškų yra 6 pozicijoje iš 2000 tarp prestižinį „iF“ apdovanojimą pretenduojančių kompanijų visame pasaulyje ir lenkia net tokius žymius prekinius ženklus, kaip „Audi“, „BMW“ ar „Apple“. Tarp visų santechnikos gamintojų „Hansgrohe“ kompanija yra lyderė!

Ypatingas įvertinimas 2017 m. kovą – prestižinis apdovanojimas „iF Gold Award”, suteikiamas už išskirtinį dizainą. Šis apdovanojimas „Hansgrohe“ kompanijai suteiktas už „AXOR“ prekinio ženklo „AXOR Uno“ serijos maišytuvų dizainą, kurį galite įvertinti ir Jūs, apsilankę „Muresta“ grupės salone „VONIOS DIZAINO NAMAI“.

Maišytuvai, dušo produktai ir praustuvai AXOR Uno

„AXOR Uno“ - tobulas puristinis dizainas

Vamzdžiai yra seniausias vandens perdavimo būdas. Jie yra ir naujos kolekcijos akcentas, kuri sukurta kartu su „Phoenix Design“ dizaino studija. „AXOR Uno“ sukurtas pagal bekompromisinį puristinio dizaino principą: du idealiai apdirbti cilindrai sujungti stačiu kampu. Čiaupai ir rankenėlės siūlomi dviejų tipų: arba tiesios griežtos formos, arba švelniai išlenktos. Aiškūs kontūrai ir teisingos proporcijos sukuria ypatingą aurą, atrodo solidžiai ir elegantiškai bet kurioje aplinkoje. Specialūs spalvoti paviršiai vonios kambariui suteiks dar daugiau prabangos spindesio

„AXOR“ – tai dizaino ir technologijų tobulumas, su kuriuo turi susipažinti kiekvienas: išskirtinio dizaino maišytuvai, dušo produktai ir aksesuarai prabangiems vonios kambariams ir virtuvėms

„AXOR“ kuria ir gamina maišytuvus, dušo produktus ir aksesuarus prabangiems vonios kambariams ir virtuvėms. „AXOR“ produktai skirti visiems, kurie ieško prabangos ir tobulumo. Tai unikalios vonios kambario kolekcijos ir vienetiniai šedevrai, kurie išsiskiria aukščiausio lygio estetiniais ir technologiniais sprendimais. Kai kurie iš jų tapo vonios kambario klasika. Visa tai atitinka „AXOR“ koncepciją – „Form follows Perfection“: produkto kurimo procesas baigiasi tik tuomet, kai rezultato pagerinti nebegalima.

Maišytuvai, dušo produktai ir praustuvai AXOR Uno

Pripažinimas visame pasaulyje

Jau daugiau nei dvidešimt metų „AXOR“ bendradarbiauja su pasaulyje pripažintais dizaineriais ir architektais, tokiais kaip Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Phoenix Design, Front Design, Nendo ir kitais. Jų kūrybingumas leidžia gamintojui ilgą laiką užimti tvirtą lyderio poziciją, diktuoti madą ir tendencijas vo. nios kambario dizainui bei nuolat pateikti begalę technikos naujovių. Daugybė „AXOR“ produktų, tokių kaip maišytuvai, dušai ir dušo sistemos yra gavę tarptautinius dizaino apdovanojimus. „AXOR“ yra „Hansgrohe Group“ prekinis ženklas.

Maišytuvai, dušo produktai ir praustuvai AXOR Uno

Naujausią „Hansgrohe“ ir „Axor“ produktų ekspoziciją rasite „Muresta“ grupės salone „VONIOS DIZAINO NAMAI“, kur 2017 m. gegužės 4 d. vykusio renginio „DIZAINO SAVAITĖ“ metu buvo pristatytos parodos „ISH 2017“ naujienos ir įspūdžiai bei naujausios vonios kambario ir virtuvės įrangos „Hansgrohe“ ir „Axor“ kolekcijos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus