visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Liekninanti ir drenuojanti FANGO kūno terapija – naujausia SPA procedūra

Liekninanti ir drenuojanti FANGO kūno terapija – naujausia SPA procedūra Liekninanti ir drenuojanti FANGO kūno terapija – naujausia SPA procedūra

SPA Namai, UAB

Apsilankykite „Aušros SPA Namuose“ ir pasilepinkite naujausia procedūra – liekninančia ir drenuojančia „FANGO“ kūno terapija. Vasara leidžia išsilaisvinti iš sunkių drabužių ir pabrėžti kūno formas lengvais audiniais. Tad pasirūpinkite savo kūnu ir atlikite naudingą ir malonią kūno terapiją.

Liekninanti ir drenuojanti „FANGO“ kūno terapija yra ypatingai efektyvi ir maloni. Ji skirta norinčioms sulieknėti, sumažinti celiulito požymius, išvalyti organizmą. Procedūra atliekama naudojant ajurvedinius „Lakshmi“ produktus, kuriuose gausu jūros druskų, dumblių, žolelių ekstraktų ir eterinių aliejų. Šios priemonės rekomenduojamos naudoti ir esant kojų pabrinkimui bei išsiplėtusioms venoms. Negyvosios jūros druskų dėka skysčiai pašalinami iš organizmo, stabdomas šlakų patekimas į apytaką per kraujagysles, jie šalinami, o kraujagyslės susitraukia. Produktas ypač naudingas jautriai odai ir odai su išsiplėtusiais kapiliarais.

Liekninančios ir drenuojančios „FANGO“ kūno terapijos eiga:

  1. Atliekamas „Garshan“ masažas su specialiomis šilkinėmis pirštinėmis, kurios padeda aktyvinti kraujo apytaką, limfos cirkuliaciją, padeda pašalinti suragėjusį epidermio sluoksnį bei „deginti“ riebalus. Masažas atliekamas be aliejaus.
  2. Pėdų masažas.
  3. Eterinių aliejų mišiniu patepamos labiausiai celiulito pažeistos kūno vietos.
  4. Purvo „Fango“ įvyniojimas.
  5. Garinė vonia.
  6. Atpalaiduojančiais judesiais įmasažuojamas „Garshan“ kremas nuo celiulito.

Trukmė: 90 min.

„Aušros SPA Namai“ – jaukus SPA centras Kaune, įsikūręs Kauno Žaliakalnyje – jaukioje ir patogioje vietoje. Jau 10 metų salonas teikia SPA paslaugas Kaune – viso kūno masažai, gydomieji nugaros masažai, veido procedūros, SPA procedūros, romantiški ritualai poroms, manikiūro, pedikiūro, kūno depiliacijos paslaugos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus