visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Lauko pramogos kaimo turizmo sodyboje ŽALIOJI STOTELĖ

Lauko pramogos kaimo turizmo sodyboje ŽALIOJI STOTELĖ Lauko pramogos kaimo turizmo sodyboje ŽALIOJI STOTELĖ

ŽALIOJI STOTELĖ

Kaimo turizmo sodyba „Žalioji stotelė“ įsikūrusi ant Šventosios upės kranto.  Aktyvaus poilsio entuziastai kviečiami baidarėmis, kanojomis, plaustais plaukti ilgiausia Lietuvos upe ir jos intakais – Jara bei bei Vyžuona. Norintiems atsipalaiduoti – terasos, lauko pavėsinės, kepsninės, pirtis, pažintinės kelionės.

Kaimo turizmo sodyboje „Žalioji stotelė“ yra kelių tipų numeriai: du atskiri nameliai nakvynei (18 miegamų vietų ir 20 vietų), namelis dviems, namelis šeimai iki 6 žmonių, pirtys, kubilas, lauko pavėsinės, kepsninės, didelis paplūdimys, turistinė stovykla, baidarių nuoma. Norintiems pabūti gamtos apsuptyje, siūlomos atskiros stovyklavietės palapinėms su pavėsinėmis.

Lauko pramogos kaimo turizmo sodyboje ŽALIOJI STOTELĖ

„Žalioji stotelė“ turistinė stovykla – baidarių entuziastams

„Žalioji stotelė“ turistinė stovykla kviečia pailsėti, įsikurti puikiai įrengtoje stovyklavietėje su lauko pavėsinėmis. Turistinės stovyklos lankytojams siūloma išsinuomoti  baidares. Stovyklavietė patogi tuo, kad turistams nereikia krautis į baidares nakčiai skirto inventoriaus. Turistai atvyksta į turistinę stovyklą, palieka automobilius ir yra nuvežami upe aukštyn. Vakare atplaukiama ir įsikuriama stovyklavietėje su palapinėmis. Kitą dieną plaukiama tolyn, stovyklautojai parvežami iki finišo vietos.

Lauko pramogos kaimo turizmo sodyboje ŽALIOJI STOTELĖ

Sodyba „Žalioji stotelė“ – poilsis prie upės

„Žalioji stotelė“ siūlo 4 atskiras stovyklavietes su palapinėmis, kuriose yra pavėsinės, kepsninės, iešmai, pirtis ant upės kranto, lauko WC, prausyklos, vaikų žaidimų, tinklinio aikštelės, didelė futbolo aikštė. Iki 50 žmonių talpinančioje pavėsinėje galima švęsti įvairias šventes, rengti susitikimus, vesti seminarus.

Lauko pramogos kaimo turizmo sodyboje ŽALIOJI STOTELĖ

Sodyboje rasite ir lauko kepsnių zoną, vaikų žaidimų aikštelę. Kai kurie sodybos numeriai su terasomis ir (arba) kiemeliais, iš kurių atsiveria vaizdas į upę. Dalyje numerių įrengtos virtuvėlės su mikrobangų krosnelėmis. Viešnagės metu siūloma atsipalaiduoti terasoje ir apsilankyti parduotuvėlėje.

Lauko pramogos kaimo turizmo sodyboje ŽALIOJI STOTELĖ

Sodybos apylinkės puikiai tinka slidinėjimui, žvejybai, plaukiojimui baidarėmis ir kitoms aktyvioms pramogoms. Viena iš siūlomų pramogų – pažintinės kelionės. Šios kelionės – tai pramoga ir sportas gryname ore, padedantis pabėgti nuo rutinos. Tokių kelionių metu lavinamas sugebėjimas greitai priimti sprendimus, mažinama psichologinė įtampa, susikaupusi agresija. 

Kaimo turizmo sodybą „Žalioji stotelė“ rasite Utenos apskrityje, Šventupyje, už 18 km nuo Utenos. „Žalioji stotelė“ kviečia atvykti ir mėgautis lauko pramogomis prie Šventosios upės.

Žalioji stotelė
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus