visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

L.Tamašauskienės vaikų sporto studija laukia mažųjų sportininkų ir jų tėvų

L. Tamašauskienės vaikų sporto studija laukia mažųjų sportininkų ir jų tėvų L. Tamašauskienės vaikų sporto studija laukia mažųjų sportininkų ir jų tėvų

L.TAMAŠAUSKIENĖS SVEIKATINGUMO IR KOVOS MENŲ STUDIJA

Vaikams, turintiems laikysenos sutrikimų, padės užsiėmimai „Vaikų sporto studijoje“. Užsiėmimų metu vaikai yra stiprinami fiziškai, gerinamas jų dėmesys ir elgesys, skatinama pažinti savo kūną, su juo draugauti ir jį vystyti, kas gerina koordinaciją, vikrumą, padeda atsikratyti baimių ir nepilnavertiškumo jausmo. Koordinaciją gerinantys pratimai padeda geriau jausti savo kūną ir geriau mokytis, gimnastika efektyviai koordinuoja akių, kūno ir kvėpavimo judesius, gerina intelektą, mažina hipodinamijos poveikį. Vaikai kartu su treneriu mokosi teisingos stovėsenos ir judėjimo, kūlversčių, šliaužti, smūgiuoti, gintis ir imtyniauti.

Tėvai gali sportuoti kartu, nes mankšta tinka įvairaus amžiaus bei fizinio paruošimo vaikams ir suaugusiems, kurie ateina kartu su vaikais. Šios treniruotės vysto bendradarbiavimą, jaunesnis mokosi iš vyresnio - tai natūralu: kuo stipresnis Tu, tuo stipresnis Aš.

Vaikų sporto studija: gerina koordinaciją, vikrumą, dėmesį ir padeda atsikratyti baimių

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus