visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kvepalų kūrimo sesija – puiki dovana sau ar kitam

Kvepalų kūrimo sesija – puiki dovana sau ar kitam Kvepalų kūrimo sesija – puiki dovana sau ar kitam

SPA Namai, UAB

„Aušros SPA Namai“ siūlo išskirtinę galimybę susikurti savo asmeninius kvepalus. Pasidovanokite sau arba savo draugei asmeninę kvepalų kūrimo sesiją. Pasimėgaukite kvapų įvairove ir atsipalaiduokite kvepalų kūrimo procese su „Aušros SPA namais“.

Asmeninių kvepalų kūrimo sesijos trukmė – iki 1,5 valandos. Tai puiki asmeninė pramoga, kaip ir dovana kitam žmogui.

Jums bus pateikti patys įvairiausi natūralūs kvapai iš tolimiausių pasaulio kraštų – lengvi, sunkūs, gaivūs, saldūs, keisti ir paprasti, egzotiški ir pažįstami natūralūs aromatai, daugelis klasikinių kvepalų natų.

Sesijos metu sužinosite kaip uostyti ir vertinti pateiktus aromatus, kad būtų sukurti idealiai Jus kaip asmenybę bei Jūsų poreikius atitinkantys kvepalai. Pats procesas gali būti ne tik pramoga, bet ir poilsis, atsipalaidavimas, pasimėgavimas kvapais ir emociniais potyriais.

Taip pat sužinosite, kuo ypatinga natūralioji parfumerija, galėsite gauti atsakymus į įvairiausius klausimus apie parfumerijos pasaulio subtilybes, istoriją, kvepalų rinkimosi ir dėvėjimo niuansus.

Susitikimo metu bus sukurti asmeniniai kvepalai iš natūralių kvapiųjų medžiagų (10 ml). 10 ml tokių kvepalų atitinka mažiausiai 100ml tualetinio vandens (EDT) arba 50 ml PARFUM.

Būtina išankstinė registracija. Informuokite, jei laukiatės, esate jautrus ar alergiškas kvapams.

„Aušros SPA Namai“ – jaukus SPA centras Kaune, įsikūręs Kauno Žaliakalnyje – jaukioje ir patogioje vietoje. Jau 10 metų salonas teikia SPA paslaugas Kaune – viso kūno masažai, gydomieji nugaros masažai, veido procedūros, SPA procedūros, romantiški ritualai poroms, manikiūro, pedikiūro, kūno depiliacijos paslaugos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus