visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kūdikio plukdymas vonelėje Šeimos gerovės centre, Klaipėdoje - kad Jūsų mažylis augtų sveikas!

Kūdikio plukdymas vonelėje Šeimos gerovės centre, Klaipėdoje - kad Jūsų mažylis augtų sveikas! Kūdikio plukdymas vonelėje Šeimos gerovės centre, Klaipėdoje - kad Jūsų mažylis augtų sveikas!

ŠEIMOS GEROVĖS CENTRAS, VŠĮ

Kelių mėnesių kūdikiai turi dar labai nedaug judėjimo sausumoje įgūdžių, tačiau jie turi įgimtų įgūdžių judėti vandenyje, nes tokioje aplinkoje išbuvo apie 9 mėnesius motinos gimdoje. Neskatinant įgimtų judėjimo vandenyje gebėjimų, naujagimis juos greitai praras, todėl labai svarbu kuo anksčiau suteikti galimybę jam pabūti vandenyje.

Reguliarūs užsiėmimai gerina kūdikio širdies ir kraujagyslių sistemų darbą, kvėpavimo organų veiklą, aktyvina medžiagų apykaitos procesus. Vanduo stimuliuoja odos receptorius, taip skatinamas psichomotorinis kūdikio vystymasis, todėl kūdikiai anksčiau pradeda sėdėti, stovėti, vaikščioti, taip pat rečiau serga sloga ir kitomis virusinėmis ligomis.

Užsiėmimo metu kineziterapeutė apžiūri ir įvertina kūdikio raumenų tonusą, funkcinę raidą, atlieka bendrąjį kūno masažą ir mankštelę, po to kūdikis plukdomas vonelėje. Plukdymo metu mažylis skatinamas laikytis ant vandens, judėti vandenyje, mokomas plaukti ir nardyti.

Kūdikio plukdymas vonelėje Šeimos gerovės centre, Klaipėdoje - kad Jūsų mažylis augtų sveikas!

* Kūdikiai vonelėje plukdomi nuo 6 savaičių iki 5 mėnesių;
* Kūdikį būtina pamaitinti ne vėliau, kaip likus 1val. iki užsiėmimo pradžios;
* Masažas ir mankšta trunka 15min.;
* Kūdikio plukdymas vonelėje trunka 10-15 minučių.

Kūdikio plukdymas vonelėje Šeimos gerovės centre, Klaipėdoje - kad Jūsų mažylis augtų sveikas!

Modernus, su meile įrengtas Šeimos gerovės centras – tai sveikatingumo bei laisvalaikio oazė, pritaikytas išskirtinai šeimai ir jos poreikiams. Nėščiųjų arba pasiruošimo būsimai tėvystei kursai – tai centro ilgametė patirtis. Itin šiltas baseinas, su nepaprastai jaukia, atpalaiduojančia aplinka, yra pirmas ir vienintelis Klaipėdoje bei Klaipėdos regione specialiai pritaikytas nėščiosioms, kūdikiams ir vaikams. Vandens temperatūra siekia net iki 32-33oC, o baseino ir vandens švarai taikomi itin aukšti higienos reikalavimai. Todėl mama ir jos mažylis gali jaustis čia išties saugiai.

Kūdikiai iki penkerių mėnesių plukdomi specialioje vonelėje. Vyresnius vaikus tėveliai kartu su kineziterapeutės priežiūra plukdo ir nardina baseine. Nuotaikingi užsiėmimai vandenyje ypač patinka kūdikiui, jo mamai, tėčiui. Šie žaidybiniai-lavinamieji užsiėmimai baseine taip pat vedami ir rusų kalba.

Mūsų centro misija – Jūsų sveikata, jos gerinimas bei pusiausvyra, taip pat – Jūsų šeimos subtilus ryšys.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus