visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Patikimos krovinių sandėliavimo paslaugos Kaune

Patikimos krovinių sandėliavimo paslaugos Kaune Patikimos krovinių sandėliavimo paslaugos Kaune

KAUNO TARPININKAI, UAB

www.kaunotarpininkai.lt

Įmonės, užsiimančios tam tikru verslu, kurio metu reikia sandėliuoti krovinius su įvairiomis prekėmis, dažnai susiduria su sandėliavimo problema. Tuomet įmonės turi kelias išeitis: pirkti jau įrengtą sandėlį, statytis naują arba jį išsinuomoti. Žinoma, turint savo sandėlius, atkrenta kai kurie rūpesčiai, tačiau prisideda daug naujų. Pavyzdžiui, statybos ar pirkimo procesas gali užtrukti daug laiko, kurį galėtumėte skirti savo verslui. Sandėlių priežiūra ir įvairūs atnaujinimo darbai kainuoja tikrai nemažus pinigus, o be visų eksploatavimų išlaidų dar reikia samdyti naujus darbuotojus, juos apmokyti. Todėl kartais geriausia išeitimi tampa įmonių siūlomos sandėliavimo paslaugos, kurių dėka verslininkai gali daugiau laiko skirti savo reikalams. Juk geriausias tas verslas, kuris susikoncentruoja į savo pagrindinę veiklą. Taigi, kol Jūs dirbate tai, ką geriausiai išmanote, mūsų įmonė gali pasirūpinti Jūsų krovinių sandėliavimu.

Modernėjant technologijoms, sandėliavimo paslaugos taip pat keičiasi. Dabar šios paslaugos neapsiriboja tik krovinių laikymu didelėse patalpose, bet ir apima daug kitų procedūrų. Sandėliavimas prasideda nuo prekių priėmimo, suskaičiavimo, pažymėjimo, kokybės įvertinimo, rūšiavimo. Tuomet krovinys pagal kliento pageidavimą yra paruošiamas trumpalaikiam arba ilgalaikiam saugojimui, o vėliau parengiamas eksportavimui ar pardavimui. Daugeliui įmonių, kurios užsiima gamybine ar prekybine veikla, šios paslaugos yra labai aktualios, nes suteikia galimybę sandėliuoti ir paskirstyti net ir labai didelių kiekių krovinius. UAB „Kauno tarpininkai“ siekia užtikrinti kokybišką prekių sandėliavimą, todėl nuolat tobulina teikiamas paslaugas, sandėlių kokybę, atnaujina stelažų ir sandėliavimo įrangą, dėl to gali Jums pasiūlyti paslaugas, kurios užtikrina prekių saugumą ir pirminės prekinės išvaizdos išsaugojimą.

„Kauno tarpininkai“ sandėliavimo paslaugas pritaiko pagal individualius klientų pageidavimus. Įvairaus dydžio krovinius galima sandėliuoti savaitę, mėnesį ir ilgiau, priklausomai nuo kliento pageidavimo. Sandėliavimo kaina priklauso nuo to, kokio dydžio yra Jūsų krovinys, kiek ploto reikės jo laikymui ir kiek laiko norėsite saugoti savo prekes, gaminius.

UAB „Kauno tarpininkai“ teikiamos sandėliavimo paslaugos

Pasirinkę UAB „Kauno tarpininkai“ sandėliavimo paslaugas būsite užtikrinti krovinių saugumu ir neteks rūpintis daugeliu įvairių procedūrų, nes bendrovės darbuotojai užtikrins krovinio iškrovimą, žymėjimą, tinkamas laikymo sąlygas, paruošimą eksportui bei pardavimui nė kiek nepakenkdami Jūsų kroviniui, nes dirbama tik su kokybiška ir keliamus reikalavimus atitinkančia technika. Klientų pageidavimu mūsų muitinės tarpininkai gali pasirūpinti importo, eksporto, tranzito dokumentacijų pildymu, ataskaitų rengimu, todėl Jums nebereikės papildomai visu tuo rūpintis ir sugaišti savo brangaus laiko, kurį galite skirti verslo plėtrai.

UAB „Kauno tarpininkai“ tiki, kad sandėliavimas yra viena svarbiausių logistikos procesų sudedamųjų dalių, todėl atsakingai rūpinamės Jūsų kroviniu ir galime pasiūlyti visą paslaugų kompleksą: nuo krovinio gavimo iki paruošimo transportavimui ir reikalingų dokumentų paruošimo. Taip pat mūsų įmonė teikia teisės aktų tvarka apibrėžtas muitinės terminalų paslaugas. Įmonėje dirba kvalifikuoti darbuotojai, sandėliavimo paslaugos ir įranga nuolat atnaujinama, todėl galime užtikrinti sklandų darbų vykdymą ir geriausią kainos ir kokybės santykį atitinkančias paslaugas. Pasirinkus mūsų sandėliavimo paslaugas, nebereikės spręsti jokių papildomų su sandėliavimu susijusių problemų. Sandėliai yra įkurti patogioje ir greitai apasiekiamoje Kauno vietoje, šalia magistralinio kelio A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda, ir tarptautinio greitkelio E85.

UAB „Kauno tarpininkai“ konsultuoja ir atstovauja užsakovų interesus atliekant muitinės tarpininko paslaugas. Įmonės komanda greitai ir profesionaliai tvarko visiems jau gerai žinomas muitinės procedūras bei su jomis susijusius dokumentus: įformina eksporto, importo ir tranzito dokumentus, pildo Intrasto ataskaitas, atidaro Tir Camet knygeles bei spausdina CMR važtaraščius. Klientų pageidavimu atliekami prekių krovimo, pakavimo, rūšiavimo, saugojimo ir kiti su tuo susiję darbai. Muitinės tarpininko paslaugos atliekamos pagal visus Lietuvos, ES ir tarptautinius reikalavimus ir nuostatas.

UAB „Kauno tarpininkai“ - profesionalų komanda, kurios kiekvienas narys turi didžiulę muitinės tarpininkavimo patirtį, todėl puikiai žino ką daro ir ko nori klientai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus