visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Krovinių gabenimas autotransportu – UAB ArkAmA

Krovinių gabenimas autotransportu – UAB ARKAMA Krovinių gabenimas autotransportu – UAB ARKAMA

Įmonė „ArkAmA“, teikianti tarptautines logistikos paslaugas, negabaritinius krovinius rekomenduoja gabenti sausumos keliais. Bendrovė siūlo tris gabenimo variantus.

Krovinių gabenimas geležinkeliu. Tai – pigiausias krovinių gabenimo būdas, idealiai tinkantis esant dideliam atstumui tarp miestų, iš kurių ir į kuriuos reikia nugabenti krovinį. „ArkAmA“ teikiamų paslaugų privalumas – tam tikros geležinkelio atšakos tiesiogiai pasiekia įmonės sandėlius, todėl vagonai iškraunami bei pakraunami itin sparčiai.

Krovinių gabenimas vilkikais. Tai – įprasta ir populiariausia krovinių gabenimo priemonė, ypač tuomet, kai jie yra gabaritiniai.

Krovinių gabenimas mikroautobusais. Tai yra pats greičiausias autotransporto variantas, rekomenduojamas tokiais atvejais, kai nedidelius  krovinius reikia nugabenti ypač skubiai. Esant poreikiui, jie gabenami nuo durų iki durų – paimami iš kliento ir nugabenami tiesiai užsakovui.

UAB „ArkAmA“ – 2010 metais įkurta įmonė, kuri gabena  įvairaus dydžio krovinius sausumos, oro bei vandens keliais, teikia ekspedicijos, muitinės tarpininko paslaugas, atlieka krovos ir sandėliavimo darbus. Jauni, entuziastingi, profesionalūs ir paslaugūs kompanijos darbuotojai, atsižvelgdami į užsakovo poreikius, visada pasirengę rasti optimaliausią gabaritinių ar negabaritinių krovinių gabenimo būdą.

Viena svarbiausių šios logistikos įmonės vertybių – patikima kliento ir kompanijos darbuotojų partnerystė. Ją dar labiau sutvirtina kokybiškos paslaugos – greitas ir patikimas kovinių nugabenimas į vietą.

Bendrovės krovinių pervežimo maršrutų tinklas yra išplitęs Europoje, Baltijos, Skandinavijos, NVS ir kitose šalyse. Įmonės klientais yra ir rinkos lyderiai, ir jaunos, veiklą dar tik pradedančios įmonės. Klientams „Arkama“ siūlo sėkmingą partnerystę bei konkurencingas kainas.

Įmonės vidaus bei išorės veiklos nuostatos grindžiamos atsakingu, laiku atliktu kokybišku darbu, patikimais darbuotojais bei nuoširdžiu bendravimu su klientais. Įmonės darbuotojai – tai profesionalūs, savo darbą gerai išmanantys žmonės, visada pasirengę greitai priimti racionalius, teisingus sprendimus.

Organizacijos sėkmė tiesiogiai priklauso nuo klientų sėkmės, todėl pagrindinis veiklos prioritetas – glaudus bendravimas su klientu, jo poreikių išsiaiškinimas bei tenkinimas. Iškilusios logistikos problemos įmonėje sprendžiamos operatyviai, paslaugų užsakovui palankiausiomis sąlygomis.

Daugiau informacijos:

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus