visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Kovai su krūties vėžiu sukurti rožiniai pjūklai

Kovai su krūties vėžiu sukurti rožiniai pjūklai Kovai su krūties vėžiu sukurti rožiniai pjūklai

Spalį – kovos su krūties vėžiu mėnesį – „Husqvarna“ legendinius oranžinius pjūklus perdažė rožine spalva.

Pirmą kartą ilgametėje veiklos istorijoje „Husqvarna“ pristato neįprastos rožinės spalvos grandininius pjūklus. Tokio žingsnio priežastis – įmonės socialinė kampanija „Husqvarna“ prieš krūties vėžį“, kurią, solidarizuodamasi su kovojančiais prieš krūties vėžį, bendrovė spalio mėnesį vykdo visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje.

„Nors didžiąją dalį „Husqvarna“ gaminių naudoja vyrai, mums vienodai svarbios ir moterys. Pasauliniu mastu spalis paskelbtas kovos su krūties vėžiu mėnesiu, prie šios kovos nusprendėme prisidėti ir mes. Mūsų tikslas – padėti atkreipti žmonių dėmesį į šią ligą, finansiškai prisidėti prie šios sunkios kovos patiems ir paskatinti kitus. Norime, kad mūsų moterys žinotų, kad jos nėra vienos“, – sako „Husqvarna Lietuva“ Baltijos šalių rinkodaros vadovas Tadas Gudauskas.

Skirtingose šalyse įgyvendinami skirtingi veiksmai, tačiau visą kampaniją vienija rožine spalva perdažyti iki šiol tik oranžiniai buvę „Husqvarna“ grandininiai pjūklai. Kampanijai pasirinktas vienas populiariausių įmonės gaminamų grandininių pjūklų modelių – „Husqvarna 450“. Rožinių pjūklų kiekis ribotas, o į Lietuvą atkeliavo tik vienas toks 450 serijos grandininis pjūklas.

Šį unikalų ir kolekcinį pjūklą „Husqvarna“ šalies gyventojams pasiūlys įsigyti aukcione, kuris prasidės spalio 19 d. 14 val. Už pjūklą gautą pinigų sumą įmonė padvigubins ir paaukos jau 14 metų su krūties vėžiu kovojančiam projektui „Nedelsk“.

„Per projekto „Nedelsk“ veiklos laiką ne tik sustabdėme, bet ir privertėme žemėti mirtingumo nuo krūties vėžio kreivę, nes krūties vėžys diagnozuojamas vis anksčiau ir galimybė išgyventi vis didesnė. Tačiau didžiausias mano džiaugsmas, kad pasikeitė moterų požiūris į šią ligą – ji nebesiasocijuoja su gėda, kaip kad buvo dar visai neseniai. Ir dar didesnis laimėjimas – vyrų požiūris – dar neseniai pirštais badę moteris, praradusias krūtis ir juokęsi iš jų vyrų, dabar jie tapo supratingi, užjaučiantys ir palaikantys moteris kovoje su krūties vėžiu. Tai itin didelis laimėjimas“, – teigia projekto „Nedelsk“ iniciatorė Agnė Zuokienė ir dėkoja kompanijai „Husqvarna“ už socialinę iniciatyvą.

Paskutinę mėnesio savaitę „Husqvarna“ tęs socialinę akciją ir vykdys žaislinių (taip pat rožinių) „Husqvarna“ pjūklų dalybas. Planuojama išdalinti 200 žaislų žmonėms, kurie projektui „Nedelsk“ paaukos bent 5 eurus ar daugiau.

Krūties vėžys yra dažniausia moterų onkologinė liga pasaulyje. Lietuvoje kasmet diagnozuojama apie 1400 naujų krūties vėžio susirgimų, dar mažiausiai 5–6 tūkst. moterų serga to net nežinodamos. Lietuvos mirtingumo nuo krūties vėžio rodikliai yra vieni didžiausių Europoje, nors laiku diagnozavus krūties vėžį galima išgelbėti net daugiau nei 90 proc. moterų. 

Apie „Husqvarna“ grupę

„Husqvarna Group“ yra pasaulyje lyderiaujanti lauko technikos, skirtos sodų, parkų ir miško priežiūrai, gamintoja. Produktų asortimentas apima grandininius pjūklus, krūmapjoves, žoliapjoves, robotus vejapjoves ir sodo traktoriukus. Grupė taip pat yra laistymo įrangos lyderė Europoje ir pjovimo įrangos bei deimantinių įrankių, naudojamų statybos ir akmens apdirbimo pramonėje, lyderė pasaulyje. Grupė savo produktus parduoda paženklintus tokiais prekiniais ženklais kaip „Husqvarna“, „Gardena“, „McCulloch“, „Poulan Pro“, „Weed Eater“, „Flymo“, „Zenoah“ ir „Diamant Boart“. Visi gaminiai mėgėjams ir profesionalams parduodami per prekybos atstovus daugiau nei 100 valstybių. 2015 m. grupės grynieji pardavimai siekė 36 mlrd. Švedijos kronų (apie 3,8 mlrd. eurų). Grupės įmonėse 40-yje šalių dirba daugiau nei 13 tūkst. darbuotojų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus