visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Karkasiniai namai: Medinių karkasinių namų gamyba ir statyba

Karkasiniai namai: Medinių karkasinių namų gamyba ir statyba Karkasiniai namai: Medinių karkasinių namų gamyba ir statyba

SCANHOUSE, UAB

Karkasiniai namai: Medinių karkasinių namų gamyba ir statyba. Jau daugiau nei 10 metų „Scanhouse“ gamina ir stato energiją taupančius medinius karkasinius - skydinius namus visoje Europoje. Aukščiausios kokybės medžiagos, modernūs ir efektyvūs technologiniai  sprendimai, patyrę inžinieriai ir nuoširdus klientų aptarnavimas užtikrina malonų ir abipusei naudingą bendradarbiavimą. „Scanhouse“ gali įgyvendinti beprotiškiausias klientų idėjas ir atlikti visus statinio vidaus ir išorės statybos darbus, parenkant geriausiai klientų poreikius atitinkančius sprendimus, tokius, kaip langai,  grindų danga, stogo danga, laiptai, terasos, turėklai, santechnika, elektros instaliacija ir t.t.

karkasiniu-namu-gamyba-ir-statyba1

„Scanhouse" - tai latviško kapitalo skydinių-karkasinių namų gamybos ir statybos įmonių grupė, turinti jau virš 10 metų patirties Norvegijos, Švedijos, Prancūzijos, Šveicarijos rinkose. 2012 m. įmonė praplėtė savo veiklą ir įkūrė antrą gamyklą Vilniaus rajone. „Scanhouse“ grupę sudaro 60 darbuotojų ir 2 medinių karkasinių namų gamyklos Latvijoje bei Lietuvoje. Įmonė gamina ir stato visuomeninės paskirties pastatus, kompleksinius gyvenamosios paskirties pastatus ir privatiems asmenims skirtus individualius namus. Įmonių grupės gamybos ir statybos pajėgumai yra 12.000 kv.m. per metus. Produkcija sėkmingai realizuojama Norvegijoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Danijoje, Lietuvoje ir Latvijoje. Tolimesne veiklos plėtra planuojama į Jungtinę Karalystę, Švediją, Suomiją bei Rusiją.

karkasiniu-namu-gamyba-ir-statyba2

Bendrovės gaminamai produkcijai naudojamos aukščiausios kokybės statybinės medžiagos, perkamos tik iš sertifikuotų tiekėjų, kurių produktai atitinka visus ES keliamus reikalavimus ir yra ženklinami CE ženklu. Produkcija yra pagaminta remiantis skandinaviška patirtimi bei technologijomis. Profesionali įranga leidžia užtikrinti aukštą gaminių kokybę bei darbo efektyvumą. Bendrovės inžinieriai garantuoja tikslių, saugių ir visus reikalavimus atitinkančių technologijų pritaikymą, kurios yra įgyvendinamos patyrusių darbuotojų dėka.

karkasiniu-namu-gamyba-ir-statyba3

„Scanhouse“ gaminami ir statomi namai yra sulaukę tarptautinio pripažinimo ir yra sertifikuoti valstybinių statybos priežiūros institucijų Prancūzijoje ir Norvegijoje, Bendrovei buvo suteiktas Prancūzijos „L’assurance de responsabilité civile décennale“ sertifikatas, kurio dėka savo sumontuotai produkcijai šioje šalyje bendrovė suteikia 10 – ties metų garantiją su draudimu, kas yra labai aktualu įmonės klientams.

Prancūzų kompanijos „Promotelec“ išduota BBC (Bâtiment Basse Consommation énergétique) pažyma, kuri suteikiama tik itin mažai energijos sunaudojantiems „pasyviesiems namams“. Atlikus energijos efektyvumo auditą, buvo patvirtinta, jog bendrovės „Scanhouse“ statiniai atitinka itin mažai energijos sunaudojančių namų standartus.

karkasiniu-namu-gamyba-ir-statyba4

Skydinis namas iš „Scanhouse"- tai puikus Jūsų pasirinkimas:

  • Žema kaina - aukšta kokybė;
  • Trumpas gamybos ir statybos procesas;
  •  „Švari" ir sausa statyba;
  • Patirtis ir profesionalumas;
  • Garantija

karkasiniu-namu-gamyba-ir-statyba5

„Scanhouse" - tai patikimas ir profesionalus Jūsų partneris.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus