visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Įsigykite oro kondicionierius Cooper&Hunter su 25 proc. nuolaida

Įsigykite oro kondicionierius Cooper&Hunter su 25 proc. nuolaida Įsigykite oro kondicionierius Cooper&Hunter su 25 proc. nuolaida

City-Line LT, UAB

Įmonės UAB „City-Line LT“ parduodami oro kondicionieriai Cooper&Hunter yra paprastas, žymiai pigesnis, naujesnis būdas pagerinti gyvenimo kokybę, bei žmogaus savijautą.Oro kondicionieriai yra skirti sukurti patogią, reikiamą temperatūrą skirtingose patalpose pvz: biure, namuose, gamybinėse patalpose ir t.t. Šios technikos veikimo principas – šaldomas iš lauko į patalpą atkeliaujantis šiltas oras, o jo šiluma perduodama į lauką išleidžiamam orui.

Šiais laikais kondicionieriai labai dažnai suvokiami tik kaip patalpų vėsinimo priemonė, tačiau, kai kurie oro kondicionieriai puikiai tinka kaip patalpų šildymo šaltinis, kartais yra puikia išeitimi, kai šildymo sezonas dar neprasidėjęs, o oras lauke nebelepina, todėl įmonės, šiuolaikiniai kondicionieriai tiekia švarų, sveiką orą, sukuria komfortišką aplinką, užtikrina optimalią patalpų temperatūrą.

UAB „City-Line LT“ siūlo įsigyti oro kondicionierius Cooper&Hunter su 25 proc. nuolaida!

Parduotuvėje rasite platų Cooper&Hunter oro kondicionierių modelių pasirinkimą. Svarbu suvokti, kad oro kondicionieriai nėra įprasta buitinė technika, todėl šį darbą patikėkite tik šios srities profesionalams. Įmonės specialistai pateiks Jums išsamią informaciją apie oro kondicionierių veikimo principus ir jų naudą, bei padės Jums išsirinkti geriausią ir optimaliausią kondicionavimo variantą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus