visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Inkarinė masė ECM - viena stipriausių ir ekologiškiausių, turinti ETA atitiktį, inkarinė masė iš ESSVE

Inkarinė masė ECM - viena stipriausių ir ekologiškiausių, turinti ETA atitiktį, inkarinė masė iš ESSVE Inkarinė masė ECM - viena stipriausių ir ekologiškiausių, turinti ETA atitiktį, inkarinė masė iš ESSVE

B&B TOOLS LIETUVA, UAB

ESSVE pristato naujieną cheminio inkaravimo srityje – inkarinę masę ECM. Ji ne tik viena stipriausių, bet ir viena palankiausių vartotojui visoje rinkoje. ECM turi ETA atitiktį ir nėra žymima jokiais pavojaus simboliais. Jos sudėtyje nėra izocianatų ar ftalatų ir net pakuotės nereikia rūšiuoti kaip pavojingų atliekų. Tai – žingsnis ekologiškesnių pastatų link.

Kai reikia inkaruoti ypač dideles apkrovas patiriančias konstrukcijas, pvz., montuojant balkonus, turėklus ir ilginant sijų sistemas, tvirtikliams keliami itin aukšti reikalavimai. Kokybė ir inkaravimo savybės yra patys svarbiausi dalykai konstrukcijos patvarumui. Inkarinė masė ECM yra patikimas pasirinkimas daugeliui sudėtingų darbų.

Jokio pavojaus Jums ar aplinkai.

ESSVE ypatingą dėmesį skiria darbo aplinkos požiūriu geriems produktams, o ECM įrodo, kad cheminio inkaravimo stiprumą nebūtinai lemia sveikatai pavojingos substancijos. Naujoji inkaravimo masė ECM pasižymi visais ankstesniais privalumais ir savybėmis, tačiau nėra pažymėta jokiais pavojų sveikatai ar aplinkai reiškiančiais simboliais. Jai taip pat netaikomi nutarimo dėl kietėjančių plastikų reikalavimai. ECM yra ne tik vienas stipriausių, bet ir vienas švelniausių tvirtiklių rinkoje.

– ECM turi ETA atitiktį ir nėra žymima jokiais pavojaus simboliais. Tai reiškia, kad nereikia naudoti apsauginių priemonių, pvz., pirštinių, visą kūną dengiančių drabužių ir, tam tikrais atvejais, kvėpavimo takų apsaugos. Be to, sudėtyje nėra stireno ir ftalato, o tuščią tūtelę galima rūšiuoti kaip paprastą plastiką.

– ECM yra toks palankus produktas darbo aplinkai, kad jam netaikomi nutarimo dėl kietėjančių plastikų reikalavimai, t.y., prieš naudojimą meistrui nereikia išklausyti mokymų ir praeiti medicininės apžiūros, – pasakoja Jonas Svensson, atsakingas už ESSVE cheminius tvirtiklius.

Patikimas montavimas, galimybė naudoti visiems darbams ir jokių kursų - ECM yra universalus produktas visų tipų ekstremaliam montavimui.

Produkto naudojimas nereikalauja jokių kursų ar sertifikatų, todėl jis tampa dar labiau prieinamas. Tuo pat metu tai yra labai pažangi inkarinė masė, kurios stiprumą ir tvirtumą lemia aplikavimo metu vykstanti cheminė reakcija. Siekiant užtikrinti ankeravimo savybes, montuojant labai svarbu laikytis visų ESSVE instrukcijų.

QR kodas su informatyviu filmu apie montavimą tiesiog ant tūbelės

Kad meistrui būtų kuo paprasčiau viską atlikti teisingai, ESSVE paruošė informatyvų „žingsnis po žingsnio“ filmą su teisingo montavimo instrukcija. Tiesiog ant tūbelės esantis QR kodas leidžia žiūrėti filmą bet kada. Neteisingas montavimas gali turėti labai rimtų pasekmių, kadangi ši inkarinė masė yra skirta itin sunkiems inkaravimo darbams, tačiau montuojant teisingai gaunamas vienas stipriausių tvirtiklių visoje rinkoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus