Spausdinti šį puslapį

Dviračių parduotuvė Kaune OVELO – visiems dviračių entuziastams

Dviračių parduotuvė Kaune OVELO – visiems dviračių entuziastams Dviračių parduotuvė Kaune OVELO – visiems dviračių entuziastams

ANJESĖ, UAB

Kaune naujai atidaryta dviračių parduotuvė „Ovelo“. Dviračių mėgėjams siūlomas platus dviračių pasirinkimas, specialistai kokybiškai aptarnauja ir konsultuoja.

Šiuo metu parduotuvėje – didelis MTB, krosinių, hibridinių, miesto ir plento tipo bei vaikiškų dviračių spektras. Parduotuvėje taip pat prekiaujama elektriniais, kelioniniais, BMX / Freestyle, hibridiniais ir kitais dviračiais, paspirtukais. Specialistai pasiūlys įsigyti ir įvairių dviračių dalių, aksesuarų, įrankių dviračių priežiūrai. Viena iš parduotuvėje teikiamų paslaugų – dviračių apžiūra, remontas.

Dviračių parduotuvė Kaune OVELO – visiems dviračių entuziastams

Dviračių parduotuvė internete OVELO.LT

OVELO.LT – elektroninė dviračių parduotuvėje. Jūsų saugiam važinėjimui siūlomi nauji ir kokybiški gaminiai – dviračiai, aksesuarai bei įvairūs priedai. Parduotuvėje įsigysite ir aprangą: drabužius, batus, pirštines bei šalmus. Elektroninės dviračių parduotuvės „Ovelo“ asortimente – riedučių, vaikščiojimo lazdų ir platus žiemos prekių asortimentas. Prekes galite užsisakyti bet kuriuo paros metu, bet kurią savaitės dieną ir už bet kokią sumą. Elektroninėje parduotuvėje siūlomus dviračius galite apžiūrėti Kaune, Lygioji g. 3.

Dviračių parduotuvė Kaune OVELO – visiems dviračių entuziastams

Dviračių parduotuvės „Ovelo“ tikslas – patenkinti kiekvieno dviračių entuziasto poreikius. Konsultantai padės Jums išsirinkti tinkamą dviratį, aksesuarus ar priedus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio