Spausdinti šį puslapį

Miško pirkimas ir visos miško priežiūros paslaugos – patikėkite profesionalams

Miško pirkimas ir visos miško priežiūros paslaugos – patikėkite profesionalams Miško pirkimas ir visos miško priežiūros paslaugos – patikėkite profesionalams

AMBER FOREST, UAB

www.amberforest.lt

„Amber forest“ – 2008 m. įkurta patikima miškininkystės įmonė. Ji perka mišką su žeme ar mišką iškirtimui, teikia pagalbą investuojant į didelius miško ir žemės sklypus.

„Amber forest“ taip pat tvarko mišką (sanitariniai, einamieji kirtimai), ruošia miškotvarkos projektus, rėžia biržes.

Priežastys, kodėl parduodant mišką verta rinktis „Amber forest“: turtas įvertinamas greitai ir sąžiningai, sumokama daugiau nei siūlo kiti, atsiskaitoma iš karto.

Įmonės specialistai – kvalifikuotas kolektyvas, turintis ilgametę patirtį miško ir medienos pramonės srityje. Įmonės patirtis lemia atliekamų darbų kokybę, prisiimti įsipareigojimai vykdomi laiku. Įmonė siekia užtikrinti palankias kainas ir sąlygas miško sklypų pardavėjams bei stabilų medienos gaminių tiekimą pirkėjams. Augantį pasitikėjimą  „Amber forest“ rodo klientų rekomendacijos bei augančios darbo apimtys.

Kitos „Amber forest“ paslaugos: apvaliosios medienos prekyba, malkų ir uždegimo pagaliukų gamyba ir pardavimas.

„Amber forest“ gaminiai sertifikuoti pagal FSC®. Todėl pirkėjas iš rinkoje esančių medienos gaminių gali rinktis tuos, kurie buvo pagaminti laikantis tiksliai apibrėžtų standartų. Pastarieji garantuoja, kad mediena buvo įsigyta iš tinkamai tvarkomo miško, kuriame derinama aplinkos apsauga, socialinė gerovė bei ilgalaikė ekonominė nauda.

„Amber forest“ Jūsų mišką įvertins per 24 valandas. Paskambinkite - įsitikinsite, kad čia mokama daugiausiai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio