Spausdinti šį puslapį

Moderni apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistema

Moderni apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistema Moderni apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistema

Enersense, UAB

enersense.lt

UAB „Enersense“ (buvusi UAB „Empower-Fidelitas“) projektuoja, tiekia bei montuoja įvairių Europos gamintojų apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistemas. Gamintojų apmokyti ir sertifikuoti įmonės specialistai prižiūri ir kasmet atlieka privalomą apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistemų patikrą. Visos siūlomos vertikalios vedlinės atitinka standarto EN 353-1 ir procedūros CNB/P/11.073 reikalavimus, turi notifikuotų įstaigų išduotus EB tipo patikros sertifikatus.

AB „Akmenės cementas“ užsakymu, bendrovė sumontavo horizontalią apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistemą „ALL in ONE“ (gamintojas „Innotech Arbeitsschutz“ GmbH, Austrija).

apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistema
 

AB „Akmenės cementas“ – viena iš didžiausių Baltijos šalyse ir vienintelė cementą gaminanti bendrovė Lietuvoje. Šiuo metu bendrovėje vyksta modernizacija: ne tik diegiamos naujos technologijos, keičiamos gamybos linijos, bet ir investuojama į saugias darbo sąlygas. Todėl viename iš sudėtingų darbo barų buvo sumontuota pirma horizontali vedlinė, kuri turi užtikrinti, kad darbuotojai nepatektų į situaciją, kurioje iškiltų kritimo pavojus.

apsaugos nuo kritimo iš aukščio sistema
 

UAB „Enersense“ pagrindinė veikla – surenkamų metalo konstrukcijų bokštų ir stiebų statyba mobilaus ryšio operatoriams bei kitoms įmonėms ir valstybinėms institucijoms. Įmonė atlieka bokštų ir stiebų projektavimo darbus, konstrukcijų tiekimą, visus statybos darbus, ryšio įrangos montavimą bei statybos užbaigimo procedūrų įforminimą, taip pat projektuoja ir stato apžvalgos bokštus.

Bendrovė atlieka tokio pobūdžio statinių techninę priežiūrą bei tiekia, montuoja, prižiūri apsaugos nuo kritimo sistemas. Plėsdama savo veiklą, įmonė dalyvauja energetikos sektoriaus statybos rinkoje – sėkmingai įgyvendino aukštos įtampos oro linijų statybos projektus. Taip pat siūlo savo paslaugas vėjo jėgainių projektavimo ir statybos srityje. Įmonėje įdiegtos kokybės, aplinkos apsaugos ir darbuotojų saugos ir sveikatos vadybos sistemos pagal ISO standartus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio