Spausdinti šį puslapį

Vidaus apdailos dažai BRILLUX – jaukumas ir ekologija

Vidaus apdailos dažai BRILLUX – jaukumas ir ekologija Vidaus apdailos dažai BRILLUX – jaukumas ir ekologija

UAB „Dažau.lt“ atstovauja vieną iš stambiausių Vakarų Vokietijos dažų gamintojų „Brillux“. „Brillux“ dažai – tai itin patikima vidaus apdailos priemonė, apsauganti įvairių medžiagų paviršių nuo išorinio poveikio: ultravioletinių spindulių, blukinančių sienų spalvą, metalinio paviršiaus korozijos, medinį paviršių veikiančios drėgmės ir sudėtingų oro sąlygų. Šie dažai ekologiški ir atitinka aukščiausius aplinkosaugos ir sveikatos apsaugos standartus.

Vidaus apdailos dažai BRILLUX – jaukumas ir ekologija

Vokietijos dažų gamintojai ekologijai skiria itin daug dėmesio. Dažų gamintojas „Brillux“ gamina vidaus darbams skirtų vandens dispersinių dažų liniją visiškai be tirpiklių ir lakiųjų medžiagų bei plastifikatorių.

„Lacryl“ grupės produktai – dažai medžiui, metalui, mineraliniams paviršiams, gruntas – gaminami akrilo pagrindu ir skiedžiami vandeniu, todėl jie itin ekologiški.

Vidaus apdailos dažai BRILLUX – jaukumas ir ekologija

Sienoms skirti dažai žymimi „ELF“ santrumpa ir pažymėti žaliu antspaudu. Skirtingai nuo įprastų dispersinių dažų, „ELF“ dispersinių dažų sudėtyje nėra plastifikatorių ir kitokių garų išsiskyrimą slopinančių medžiagų, todėl šiuose dažuose nėra jokių garuojančių veikliųjų medžiagų.

„Brillux ELF“ dispersiniai dažai nekenkia sveikatai, jie puikiai tinka naudoti gyvenamosiose ir darbo patalpose bei ypatingai švarios aplinkos reikalaujančiose erdvėse, pavyzdžiui, vaikų darželiuose ir ligoninėse.

Vidaus apdailos dažai BRILLUX – jaukumas ir ekologija

Be to, „Brillux“ turi produktų, skirtų alergiškiems žmonėms. Juose ne tik nėra LOJ, plastifikatorių, bet ir daugelio alergiškų žmonių netoleruojamų formaldehido ir izotiazolino, kurie dažuose naudojami kaip konservantai. „Brillux“ dažų linija alergiškiems žymima taip pat ELF santrumpa su skaičiais ir prierašu „Für Allergiker“.

Taip pat „Brillux“ siūlo silikatinius dažus su rišamąja medžiaga kalio silikatu. Šie „Brillux“ dažai taip pat neturi formaldehido ir izotiazolino. Kadangi visi silikatiniai dažai pasižymi šarmine reakcija, jie tinkami naudoti ten, kur yra pavojus atsirasti pelėsiui. Jie sutvirtina dažomą paviršių į jį įsigerdami ir nesudarydami plėvelės. Jie praleidžia vandens garus, nesilupa, tinka drėgnoms patalpoms.

Vidaus apdailos dažai BRILLUX – jaukumas ir ekologija

UAB „Dažau.lt“ dažytojams ir statybinės apdailos įmonėms siūlo platų „Brilux“ produktų asortimentą. Įmonė dirba su architektais, statybinėmis organizacijomis ir privačiais asmenimis, kuriems rūpi interjero kokybė ir estetika, taip pat padeda architektams praplėsti galimybes renkantis spalvas ir interjero sprendimus.

Daugiau informacijos:

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio