Spausdinti šį puslapį

Stogo dangų prekyba UAB Nord profil - svarbu turėti gerą stogą!

Stogo dangų prekyba UAB Nord profil - svarbu turėti gerą stogą! Stogo dangų prekyba UAB Nord profil - svarbu turėti gerą stogą!

NORD PROFIL, UAB Stogo dangų prekyba

www.stogodanguprekyba.lt

Stogo uždengimas simboliškai reiškia statybų pabaigą. Ne veltui stogdengiai uždėję stogo pagrindą iškelia vainiką ir laukia užsakovo vaišių. Stogas – rimta, ilgalaikė investicija, kuri padeda padidint namo vertę ir sudaryti prabangos įspūdį, todėl jo pasirinkimui turėtų būti skiriamas ypatingas dėmesys. Stogo dangos, jei jos sukomplektuotos ir įrengtos tinkamai, tarnavimo laikas yra labai ilgas, tačiau norint tiksliai žinoti koks tipas tinkamiausias konkrečiu atveju, kokia suteikiama  garantija ar kokie priedai bus reikalingi, rekomenduojame kreiptis į specialistus, kurie remdamiesi savo patirtimi Jums patars, kaip įsirengti patikimą ir nepriekaištingos išvaizdos stogą.

UAB „Nord profil“ - Stogo dangų prekyba

Stogo dangų prekybos įmonė UAB „Nord profil“ sėkmingai dirba jau daugiau nei dešimt metų. Per šį solidų laikotarpį yra subūrusi nemažą patenkintų klientų ratą, patobulinusi savo darbų kokybę. Pagrindinis bendrovės asortimentas – stogų dangos ir stogų dangų priedai. Įmonė prekiauja kokybiškomis medžiagomis, kurias atstovauja garsiausi pasauli gamintojų vardai, tokie kaip „Blachy Pruszynsky“, „Bud Mat“, „Flamingo“, „Bryza“, „Ruukki“, „Dachowa“, „Izospan“, „Tyvek“, „Technonicol“, „Paroc“, „Rockwool“, „Aeroc“, „Ursa“, „Rathscheck“ „Cembrit“, „Monier“, „Schiedel“, „Velux“, „Rooflite“, „Wienerberger“, „Kreisel“, „Ejot“ ir daug kitų. „Nord profil“ dirba tiesiogiai su gamintojais, todėl siūlo naujausius produktus iš pirmų rankų. Siūlomas ne tik platus prekių asortimentas, bet ir puiki kainos ir kokybės pusiausvyra.

Be stogų dangų, „Nord profil“ prekybos vietose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Švenčionyse, Utenoje, Ukmergėje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Telšiuose, Rokiškyje, Šalčininkuose ir Ignalinoje, prekiaujama stogo dangomis ir kitomis statybinėmis medžiagomis. Klientams yra siūlomos šlaitinių ir plokščių stogų dangos, statybinės plėvelės, lietaus nuvedimo sistemos, stoglangiai, įvairūs stogų priedai, skardos lankstiniai, stogo skliauto pakalimo technika, statybiniai blokeliai ir kita produkcija ir paslaugos. Taip pat ventiliaciniai kaminėliai, tvoros, grindinio trinkelės, fasado apšiltinimo ir apdailos dalys. Įmonė teikia renovacijos paslaugas, atlieka visų tipų stogų dengimo darbus, kuriems suteikiama solidi garantija.

Stogo dangų prekyba UAB Nord profil

Dabartinės stogų dangų tendencijos

Visi gerai pamena asbesto šiferį, kadaise buvusį populiariausia stogų danga, kuri, iš tiesų pasižymėdavo dideliu patvarumu, ilgaamžiškumu ir atsparumu atmosferos procesams. Kada buvo paskelbta apie asbestinio šiferio žalą žmogaus sveikatai ir aplinkai, tokių stogo dangų gamyba ne tik sustabdyta ir išimta iš rinkos, bet ir pradėtas skirti naujų stogų dangų kompensavimas. Žmonės kurį laiką dvejojo, kad pavyks rasti kitą tokią pat patvarią ir gerą kainą turinčią stogo dangą, tačiau akivaizdu, kad alternatyvų, kurios nenusileidžia senajam klasikiniam variantui – šiandien apstu.

Šlaitiniams stogams, UAB „Nord profil“ rekomenduoja „Blaky Pruzinsky“, „Ruukki“ ir kitų gamintojų plienines stogo dangas. Nors plieninė danga – viena tvirčiausių, ji išsiskiria ypatingu paprastumu – ją nesunku remontuoti ir montuoti. Šios dangos neveikia nei karštis, nei šaltis, ji atspari korozijai. Vienas didžiausių tokios dangos pranašumų – ilgaamžiškumas, kadangi ji gaminama iš grunto, plieninio lakšto ir pasyvinančio sluoksnio. Tokia danga taip pat visada garantuoja gerą išvaizdą, švaros įspūdį, kadangi ją itin lengva valyti.

Kita populiari ir ilgaamžė stogo danga yra čerpės - nuo seniausių laikų naudojamos centrinėje ir Vakarų Europoje. Keramikinės čerpės gaminamos molio pagrindu, todėl yra išlaikiusios autentišką gamybos techniką. Nenuostabu, kad tokią stogo dangą dažniausiai renkasi kuriantys klasikinį pastato fasado vaizdą.

Beasbestį šiferį galima laikyti asbestinio šiferio gerąja versija, kadangi ši stogo danga yra išsaugojusi visas gerąsias minėtos stogo dangos savybes, tačiau neturi jokios žalos nei žmogaus sveikatai, nei aplinkai. Būtent todėl šios stogo dangos panaudojimas vis populiarėja.

Stogo dangų prekyba UAB Nord profil



Norint išsaugoti stogo dangos kokybę, labai svarbu patikėti jos montavimo darbus tikriems specialistams, kadangi net montavimo metu galima pakenkti gaminio kokybei. Jeigu atėjo laikas keisti stogą, neabejodami kreipkitės į UAB„Nord profil“ komandą, kuri parinks Jums tokį stogą apie kurį visuomet svajojote!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio