Spausdinti šį puslapį

Biologiškai suyrantys maišeliai MULTIPACK asortimente

Biologiškai suyrantys maišeliai MULTIPACK asortimente Biologiškai suyrantys maišeliai MULTIPACK asortimente

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

„Multipack“ pristato asortimento naujieną – biologiškai suyrančius maišelius iš krakmolo. Ekologiško maišelio paskirtis labai plati: galite naudoti namuose ar prekybos centruose, pakuoti įvairius daiktus. Tinka sąlyčiui su maistu.

Šie maišeliai ypatingas tuo, kad gali suirti kompostuojant namuose! Maišelis yra pakankamai tvirtas, atlaiko iki 3 kg svorį, atitinka Europos bio-suyrimo standartus, apie tai liudija speciali žymė ant maišelio.

Žmogaus poveikis jį supančiai aplinkai yra sudėtinga problema. „Multipack“ prisiima atsakomybę už planetos išsaugojimą ateinančioms kartoms.

„Multipack“ siūlo plačią gamą skirtingų modelių ir storio pirkinių bei gamybos reikmėms skirtų maišelių. Galite rinktis iš popierinių, polipropileno pluošto pirkinių maišelių, LDPE – žemo tankio polietileno, HDPE – didelio tankio polietileno, CPP (lieto polipropileno) ir BOPP (dviašės orientacijos polipropileno plėvelės) fasavimo maišelių ar užsegamų ZIP maišelių. Taip pat skirtingo dydžio, storio ir talpos šiukšlių maišų Taip pat siūlo individualius krepšių sprendimus, panaudojant spaudą. „Multipack“ maišelių privalumai yra platus dizaino ir dydžio pasirinkimas, itin konkurencinga kaina ir įvairiausios spaudos galimybės.

Įmonė „Multipack“ yra viena pakavimo medžiagų platinimo Latvijoje lyderių, sėkmingai dirbanti šioje srityje nuo 1994 m. Bendrovė, plėsdama savo veiklą už Latvijos ribų 2012 metais Lietuvoje, Vilniuje atidarė savo atstovybę su ekspozicine sale. Įmonė ir toliau savo klientams prekes tiekia tiesiogiai iš Rygos centrinių sandėlių, o Lietuvos atstovybėje dirbantys kvalifikuoti darbuotojai  padeda  tinkamai reprezentuoti ir atstovauti įmonės interesus Lietuvos rinkoje.

Per savo veiklos metus įmonė sukaupė daug patirties pakavimo gaminių rinkoje, taip pat nuolat bendradarbiauja su daugiau nei  120 pakavimo medžiagų gamintojų ir tiekėjų iš Europos bei Azijos. „Multipack“ verslo partneriai Latvijoje ir Lietuvoje yra iš įvairių sričių – mažmeninės prekybos tinklai, maisto ir ne maisto prekių gamintojai, viešojo maitinimo įmonės, mėsos ir pieno perdirbėjai, viešbučių, restoranų ir kavinių segmento atstovai, spaustuvės ir pan. Siūlomus gaminius galima įsigyti tiek mažmeniniais, tiek didmeniniais kiekiais. Gaminiai pristatomi visose Latvijos ir Lietuvos teritorijose.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio