Spausdinti šį puslapį

Vonios kambario įranga RAVAK – MURESTA DECO salone

Vonios kambario įranga RAVAK – MURESTA DECO salone Vonios kambario įranga RAVAK – MURESTA DECO salone

Semerita, UAB

„Muresta“ – įmonė, jungianti salonus, kurie Lietuvoje prekiauja žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos įranga, suteikia galimybę „Muresta deco“ salone įsigyti „Ravak“ kolekcijos gaminius.

„Classic“ serijos dušo stovai ir maišytuvai

Nuolaida galioja visiems „Classic“ serijos dušo stovams ir maišytuvams bei dušo sistemoms. Šie elegantiškos formos, lygaus paviršiaus ir subtilių linijų maišytuvai puikiai papildo vonios kambario dizainą.

Pasiūlymą sudaro klasikiniai, tvirtinami prie sienos ir potinkiniai vandens maišytuvai plautuvėms, praustuvams, bidė, vonioms ir dušams, taip pat ir keturios dušo sistemos. Ilgaamžė keraminė kasetė, stilingas maišytuvų dizainas – puikus pasirinkimas kiekvienam vonios kambariui.

Vonios kambario įrangai RAVAK

„Ravak“ vonia „Praktik“

Didelė vonia dideliam vonios kambariui – tai prabangos ir praktiškumo derinys. Akrilinės vonios pasižymi ilgaamžiškumu, jos išlaiko savo formą – neišsikraipo ir neskilinėja. Blizgantis ir glotnus paviršius lengvai prižiūrimas ir turi antibakterinių savybių.

Vonios kambario įrangai RAVAK

„Ravak“ dušo kabina „Pivot“

Kvadratinė dušo kabina „Pivot“ yra 90 cm pločio ir 190 cm aukščio su varstomomis durimis. Šis lengvas skaidraus stiklo dizainas žavi savo paprastumu ir elegancija. Reguliuojamieji profiliai leidžia koreguoti šį gaminį iki 4 cm.

Pasukę dušo duris 180 laipsnių kampu, gausite kairįjį/dešinįjį įėjimo variantą. Dušo kabina „Pivot“ įrengiama vonios kambario kampe, išklijuotame plytelėmis, ant pasirinkto padėklo arba tiesiog ant grindų su įrengtu dušo kanalu arba trapu.

Vonios kambario įrangai RAVAK


Erdviuose ir gausiomis ekspozicijomis pasižyminčiuose „Muresta” salonuose su profesionalių konsultantų pagalba galėsite susikurti savo poreikius atitinkantį vonios kambarį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio