Spausdinti šį puslapį

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

LEVANTINA, UAB

www.levantina.lt

Daugelis didesnių sklypų savininkų svajoja apie sodo traktoriuką, kuris išvaduotų nuo ilgo bei sunkaus žolės pjovimo ir paverstų šį darbą malonumu. Taigi, apie sodo traktoriuką būtų išmintinga pagalvoti, jeigu jūsų sodo plotas viršija 1000 m2.

UAB "Levantina", oficialaus Husqvarna atstovo Lietuvoje, siūlomi sodo traktoriukai puikiai susidoroja su įvairiausiais sodo darbais, o dėl plataus priedų asortimento ir kelių pjovimo metodų, puikiai tinka vejų priežiūrai ir įvairioms užduotims privačiose valdose ištisus metus. Nesvarbu, ar Jūsų veja primena futbolo aikštelę, ar ją puošia dekoratyvinės vazos ir gėlynai, ji yra šlaituota, ar su daugybe kliūčių - Husqvarna kiekvienam pasiūlys puikų vejos pjovimo sprendimą.

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

Jeigu iki šiol dirbote stumiamąja vejapjove, o jūsų sodas yra kiek mažesnis, su siaurais pravažiavimais, apsvarstykite galimybę įsigyti traktoriuką iš kompaktiškų sodo traktoriukų serijos. Dėl 77 cm pjovimo pločio, ergonominių savybių ir privalumų, kurių šiuose kompaktiškuose modeliuose yra ne mažiau nei masyvesniuose traktoriukuose, veją galėsite pjauti veiksmingiau ir greičiau. Plotą, kuriame daug kliūčių, patogiau pjauti traktoriuku su nedideliu posūkio spinduliu, tuo tarpu kalvotam sodui labiausiai tinka visų ratų varomas traktoriukas. Husqvarna sodo traktoriukų asortimente rasite modelių su pjovimo pločiu nuo 77 iki 137 cm.

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

Husqvarna traktoriukas suteikia galimybę siekti geriausių rezultatų, pasirinkus pjovimo metodą, labiausiai tinkantį jūsų vejai. Jeigu norite surinkti nupjautą žolę ir pageidaujate tvarkingos vejos, rinkitės modelį su integruotu rinktuvu. Greitam ir veiksmingam pjovimui puikiai tinka traktoriukas su šoninio išmetimo sistema. Jeigu veją reikia patręšti, rinkitės BioClip® (mulčiavimo) metodą. Tvirtindami prie traktoriuko įvairius priedus, galėsite džiaugtis patikimu pagalbininku, tinkančiu darbui sode visus metus.

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

Prie Husqvarna sodo traktoriukų galima tvirtinti ir daugybę priedų, kurie užtikrina veiksmingą darbą visais metų laikais: galima montuoti priedą sniegui valyti, o atėjus pavasariui, itin patogu darbuotis šepečiu, kurį taip pat galima tvirtinti prie traktoriuko. O kur dar daugybė velkamų priedų, tokių kaip priekabos, šepečiai, samanų grėbliai ir barstytuvai, kuriuos galima naudoti su bet kuriuo Husqvarna sodo traktoriuku.

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

 

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį, renkantis sodo traktoriuką:

Traktoriukas su integruotu rinktuvu – tai veiksmingiausia surinkimo sistema.

Pjaunant aukštą ir šiurkščią žolę, veiksmingiausias yra pjovimo agregatas su šoninio išmetimo metodu.

Keičiant įvairius priedus, traktoriuką galima naudoti kaip surinkimo, BioClip ar išmetimo sistemą. Kad geriausiai tiktų jūsų vejai ir labiausiai atitiktų jūsų pjovimo įpročius.

Dauguma traktoriukų su integruotu rinktuvu (CT/CTH modeliai) standartiškai turi BioClip kaištį, tuo tarpu deflektorių galiniam išmetimui galima įsigyti kaip priedą.

Prie daugumos traktoriukų su šoninio išmetimo sistema 2 ar 3 skyrių rinktuvas siūlomas kaip priedas.

Prie visų traktoriukų su šoninio išmetimo sistema galima tvirtini priedus BioClip sistemai.

Traktoriukai su integruotu rinktuvu neturi pjovimo agregato šone išsikišančio deflektoriaus, todėl mažesniuose plotuose juos patogiau naudoti nei modelius su šoninio išmetimo sistema.

Traktoriuką su hidrostatine transmisija yra gerokai lengviau valdyti nei traktoriuką su mechanine transmisija. Vairuojant traktoriuką su mechanine transmisija, jį reikia sustabdyti kiekvieną kartą perjungiant pavarą. Tuo tarpu hidrostatinė transmisija užtikrina belaipsnį reguliavimą važiavimo metu.

Siūlomi du skirtingi hidrostatinės transmisijos variantai. Didžiausiam komfortui rinkitės traktoriuką su pedalais valdoma transmisija, kai greitis ir kryptis reguliuojami atskirais pedalais važiavimui priekine ir atbuline eiga. Kitas variantas – svirtimi valdoma hidrostatinė transmisija. Prie sparno pritvirtintą svirtį paprasta pasiekti iš vairuotojo vietos.

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

Husqvarna sodo traktoriukų privalumai:

Koja valdoma hidrostatinė transmisija: Greitis ir kryptis valdomi pedalais, todėl abi rankas galite laikyti ant vairaračio ir saugiai vairuoti.

U-Cut™: Dėl "U-Cut" vairaračio mechanizmo labai lengva sukiotis ir pjauti aplink kliūtis. Mašina manevringesnė, pjaunama ypač veiksmingai ir lieka mažiau nenupjautų vietų.

Elektrinis pjovimo peilių sukibimas: Elektrinis pjovimo peilio/ių sukibimas įjungiamas paspaudus mygtuką ant panelės.

Sustiprintas pjovimo agregatas: Pjovimo agregatą sutvirtina prie jo briaunos pritvirtintas plieninis vamzdelis.

Greitai keičiamo peilio sistema RapidReplace™: Pjovimo diskus lengva išmontuoti ir pakeisti naujais – nereikia jokių papildomų įrankių. Todėl jie saugiai ir greitai prižiūrimi, o su aštresniais peiliais galima geriau pjauti.

Naudojimas ištisus metus: Prie universaliųjų traktorių galima pritaisyti įvairius, su kuriais galėsite traktorius naudoti ištisus metus priedus, pavyzdžiui: priekabą, peilį sniegui, šepetį ar kt.

Žarnos jungtis: Yra galimybė nuplauti pjovimo diską. Prijunkite žarną, atsukite vandenį, užkurkite variklį ir jūsų pjovimo diskas bus švarus. Optimaliems rezultatams pasiekti, pasinaudoję vejapjove nuplaukite ją visą.

Sodo traktoriukai Husqvarna - universalumas visus metus

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio