visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ilgalaikis veido, kaklo ir rankų odos jauninimas ENDORET GEL užpildu

Ilgalaikis veido, kaklo ir rankų odos jauninimas ENDORET GEL užpildu Ilgalaikis veido, kaklo ir rankų odos jauninimas ENDORET GEL užpildu

POŠIŪNO KLINIKA, UAB

Užpildas „ENDORET GEL“ – naujovė grožio medicinos srityje, kurią sukūrė Biotechnologijos institutas (BTI, Ispanija). Mokslinių ir praktinių tyrimų pagalba paciento nuosavo kraujo plazmos pagrindu buvo sukurtas visiškai natūralus užpildas (fileris) „ENDORET GEL“.

Sėkmingo rezultato pagrindas – augimo faktoriai, kuriais praturtintas „ENDORET GEL“. Jie pradeda regeneracijos ir atjauninimo procesus ir skatina gaminti nuosavą kolageną, elastiną ir hialurono rūgštį.

Naujasis užpildas „ENDORET GEL“ skirtas ilgalaikiam veido ir kaklo atjauninimui, lygina raukšles ir užpildo odos nelygumus. Dvi savaites po procedūros vyksta nuolatinė vidinių odos resursų biostimuliacija, dėl kurios oda natūraliai atsistato ir atjaunėja.

Skirtingai nuo gerai žinomų užpildų, „ENDORET GEL“ neturi jokių cheminių preparatų. Užpildas ruošiamas paciento kraujo plazmos pagrindu. Vienas iš svarbiausių naujos procedūros privalumų – jis nesukelia alergijos.

„ENDORET GEL“ pradeda natūralius odos atjauninimo procesus iš vidaus, neapsunkina audinių, švelniai užpildo raukšles ir prideda trūkstamą tūrį.

Gelis tiesiogiai veikia odos senėjimo priežastis: lėtina senėjimo procesą ląsteliniu lygiu, turi itin stiprų atjauninimo efektą. „ENDORET GEL“ subtiliai ir efektyviai užpildo raukšles aplink akis, sulygina nosies ir lūpų raukšles. Užpildas tinka vertikalioms raukšlėms virš viršutinės lūpos – joms suteikia prižiūrėtų, drėgnų ir sveikų natūralių lūpų išvaizdą.

Ryškios nosies ir lūpų raukšlės, smulkios raukšlės akių srityjje, sausa oda, odos elastingumo ir tvirtumo praradimas, prasta veido spalva – „ENDORET GEL“ leis Jums subtiliai atsikratyti šių su amžiumi susijusių odos pokyčių.

Labai geri rezultatai gaunami užlyginant raukšles ant kaklo (taip vadinamus „amžiaus žiedus“) kurių korekcija paprastai yra labai sunki.

UAB „Pošiūno klinika“ atliekamai jauninimo procedūrai amžiaus apribojimų nėra. Procedūros „ENDORET GEL“ gali būti atliekamos bet kokiu metų laiku. Preparatas yra pagaminamas tik iš paciento kraujo, naudojant naujas technologijas per 5–12 minučių. Po to gelio tipo užpildas „ENDORET GEL“ leidžiamas į veido vietas, labiausiai paveiktas senėjimo. Visa procedūra trunka 40–60 minučių. Procedūros pėdsakai minimalūs: papulės, paraudimas nežymus arba visai nėra. Procedūrą rekomenduojama atlikti kas 4–6 mėn.

ENDORET GEL užpildas

„Pošiūno klinika“ specialistai siūlo lazerinės medicinos, dermatologijos, kraujagyslių ir vaikų chirurgijos, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos paslaugas. Vilniuje įsikūrusioje klinikoje konsultuoja rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, atliekamos operacijos. Siūlomos lazerinės medicinos procedūros (įgimtų hemangiomų, malformacijų gydymas, išsiplėtusių veido ir kojų kapiliarų šalinimas, nepiktybinių odos darinių šalinimas, lazerinis odos atjauninimas ir kt.). Taip pat – dermatologo paslaugos, gydomieji, medicininiai masažai vaikams bei suaugusiems.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus