visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gydomųjų procedūrų rinkinys kūno atpalaidavimui MONT SAINT-MICHEL

Gydomųjų procedūrų rinkinys kūno atpalaidavimui MONT SAINT-MICHEL Gydomųjų procedūrų rinkinys kūno atpalaidavimui MONT SAINT-MICHEL

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Masažo namai“ siūlo naujausią gydomųjų procedūrų rinkinį „Mont Saint-Michel“ su „Algotherm“ kosmetika. Į šias procedūras įeina viso kūno įvyniojimas su atpalaiduojančiu jūros dumblių mišiniu, viso kūno drėkinimas aliejumi ir viso kūno atpalaiduojantis masažas. Tai puikus būdas palepinti savo kūną ir suteikti jam visą apimančią ramybę.

Viso kūno įvyniojimas su atpalaiduojančiu jūros dumblių mišiniu

Tai atlantinis jūrinis dumblis, kurio sudėtyje gausu silicio ir biologiškai aktyvių kompleksų, turinčių daug mikro ir makroelementų, prisotintas organiniais ir neorganiniais produktais.

Tai universali programa skirta streso sumažinimui, atpalaidavimui ir gyvybingumo atstatymui tiek vyrams, tiek moterims. Ji puikiai nuima raumenų įtampą, stimuliuoja kraujotaką, gerina audinių aprūpinimą deguonimi ir medžiagų apykaitą, natūraliai stiprina imunitetą.

Bendras viso kūno įvyniojimas papildo organizmą kalciu, magniu ir kitais neorganiniais komponentais, aktyvina periferinę kraujotaką. Įvyniojimas sustiprina medžiagų apykaitą ir šalina gilius šlakus. Turi raumenis atpalaiduojantį poveikį, nuima nuovargį ir kūno įtampą.

Nugaros įvyniojimas suteikia priešuždegiminį, nuskausminantį, audinių mitybą stimuliuojantį poveikį. Rekomenduojama esant dideliems fiziniams krūviams ir sportinėms traumoms siekiant greito atsistatymo.

Sąnarių įvyniojimas – galingas raumenis atpalaiduojantis poveikis padeda nuimti sąnarių skausmo sindromus.

Viso kūno drėkinimas aliejumi

Ši procedūra giliai maitina ir drėkina kūno odą.

Viso kūno atpalaiduojantis masažas

Atpalaiduojamasis masažas mažina kūno įtampą, stresą ir gerina nuotaiką. Specialus manipuliavimo rinkinys padeda užkirsti kelią atramos – jungiamojo aparato ligoms, duoda organizmui tonusą, mažina patinimą ir pagerina kraujo apytaką. Moterims atpalaiduojamasis masažas padeda atstatyti normalų hormonalinį foną, vyrams masažas naudingas po ilgų sekinančių treniruočių.

„Masažo namuose“ dirba ilgametę patirtį bei medicininį išsilavinimą turintys kvalifikuoti masažuotojai ir kineziterapeutai. Specialistai nuolatos gilina žinias ir tobulinasi savo srityje. Siekiant geriausių rezultatų gydymo metodika taikoma kiekvienam klientui individualiai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus