visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

GUARDIAN GLASS pereina prie Guardian ExtraClear® floatacinio stiklo gamybos

„Guardian Glass“ pereina prie Guardian „ExtraClear®“ flotacinio stiklo gamybos. (Nuotraukos Guardian Industries Corp., GRDPR103) „Guardian Glass“ pereina prie Guardian „ExtraClear®“ flotacinio stiklo gamybos. (Nuotraukos Guardian Industries Corp., GRDPR103)

Reaguodama į besitęsiančias didesnio skaidrumo ir neutralaus stiklo tendencijas, „Guardian Glass“ Europos žemyninėje dalyje perėjo nuo skaidraus floatacinio prie Guardian „ExtraClear®“ floatacinio stiklo gamybos, naudojant jį ir stiklams su dangomis. Dėl šios priežasties „Guardian ClimaGuard®Premium2“ stiklas tapo „Guardian“ standartiniu 1,1 Ug vertės šilumą taupančiu stiklu, naudojamu gyvenamųjų namų stiklinimui šiame regione.

„Guardian ExtraClear“ stiklas užtikrina didesnį šviesos pralaidumą, natūralesnę spalvą ir įvairias panaudojimo galimybes. Šis stiklas tinka ne tik dangoms užnešti, jį galima laminuoti, dažyti, pjaustyti ir grūdinti kaip ir bet kurį kitą floatacinį stiklą.

„Guardian ClimaGuard Premium2“ turi išskirtinai aukštą šviesos pralaidumą, dėl kurio jis tinka trijų stiklų paketams, kartu kombinuojant su aukštu saulės energijos laidumu, padeda sukurti komfortišką aplinką pastato viduje.

Apie „Guardian Industries Corp.“

„Guardian Industries Corp.“ – privati įvairius produktus gaminanti pasaulinė kompanija, įsikūrusi Auburn Hills, Mičigane. „Guardian“ ir dukterinėse įmonės dirba 17 000 darbuotojų, o bendrovės padaliniai veikia visoje Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje. Kompanijos vizija – kurti pridėtinę vertę klientams ir visuomenei, nuolat diegiant naujoves ir naudojant kuo mažiau išteklių. „Guardian Glass“ – tarptautinis, lyderio pozicijas užimantis float stiklo gamintojas, tiekiantis pridėtinės vertės stiklo gaminius bei sprendimus komerciniams, gyvenamiesiems pastatams, transporto priemonėms, interjerui ir techniniam stiklo panaudojimui. „SRG Global“ – vienas didžiausių pasaulyje pažangių, aukštos kokybės plastiko gaminių su dangomis automobilių, komercinių sunkvežimių bei plataus vartojimo prekių pramonei, siūlantis sprendimus dangų atsparumui, funkcionalumui, automobilių efektyvumui bei dizaino lankstumui padidinti.

„Guardian Building Products“ – pirmaujanti specializuotų statybos produktų platintoja iš JAV.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus