visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Guardian Clarity™ antirefleksinis stiklas: kitoks požiūris į fasadą

Guardian Clarity™ antirefleksinis stiklas: kitoks požiūris į fasadą Guardian Clarity™ antirefleksinis stiklas: kitoks požiūris į fasadą

Paprastai stiklas atlieka barjero, apsaugančio uždengtą erdvę, funkciją. Tačiau netinkamai parinktas stiklas gali daryti įtaką bendroms vizualinėms savybėms, sukelti nepageidaujamą blizgėjimą ar atspindį, tuo pačiu sumažinti šviesos pralaidumą ir išdarkyti bendrą estetinį vaizdą. „Guardian Clarity™“ – teisingas pasirinkimas ir aiškiai matomas skirtumas.

Standartiniai stiklo paketai stipriai atspindi šviesą ir gali trukdyti aiškiam ir lengvam matomumui. Kai kuriose taikymo srityse net ir mažiausi trukdžiai sukelia nepageidaujamus rezultatus. Vienas iš pavyzdžių yra parduotuvių vitrinos, kurios dėl įkyrių atspindžių praranda savo patrauklumą, apžvalgos aikštelės, kuriose atspindžiai gali iškraipyti vaizdą, bei restoranai su kvapą gniaužiančiais vaizdais, kurie pradingsta vos tik saulei nusileidus.

Lūkesčius viršijantis skaidrumas ir optinės savybės.

Dabar jau galime pasiūlyti sprendimo būdą.„Guardian Industries’ Glass Group in Europe“, lyderio pozicijas užimantis aukštos kokybės stiklo gamintojas ir pagrindinis tiekėjas statybos pramonei, pristato „Guardian Clarity“ antirefleksinį stiklą. Pagal pažangiausią dangos technologiją pagamintas „Guardian Clarity“ idealiai tinka srityse, kuriose siekiama išskirtinio skaidrumo, o vaizdą iškraipantis atspindys ir akinimas yra nepageidaujami.

„Guardian Clarity“ antirefleksinis stiklas užtikrina didelį šviesos pralaidumą ir mažą atspindį, o dėl stulbinančių optinių savybių sukuriamas aukščiausios klasės fasadas ar bet koks kitas statinys, kuriame stulbinantis vaizdas yra privalumas.

Stiklinime ,naudojant kartu su kitais „ Guardian® glass“ produktais, padeda pasiekti vietinius energetinio efektyvumo reikalavimus dėl šilumos izoliacijos ir saulės energijos kontrolės. Tai galima pasiekti derinant „Guardian Clarity“ su rekomenduojamais „Guardian SunGuard®“ ir „Guardian ClimaGuard®“ produktais, kurie suteikia saulės spindulių kontrolę ir šilumos izoliaciją. Ir tai dar ne viskas. „Clarity“ standartiškai siūlomas padengtas ant mažai geležies turinčio „Guardian UltraClear™“ – krištolo skaidrumo ir lengvesnės išvaizdos stiklo.

„Guardian Clarity“ antirefleksinis stiklas siūlo geriausias klasėje optines savybes, didžiausią skaidrumą, didesnį šviesos pralaidumą ir mažesnį atspindėjimą.


„Guardian Clarity“ suteiks išskirtinumą ten, kur jums reikia – miesto kraštovaizdyje išsiskiriančiam fasadui sukurti.

antirefleksinis stiklas
Apie „Guardian Industries Corp.“

„Guardian“ yra gamybos bendrovė, kurios buveinė įsikūrusi Oburn Hilse, Mičigano valstijoje. Ši bendrovė pirmauja gaminant flotacinį stiklą ir stiklines detales komerciniam, gyvenamosios paskirties ir transportavimo naudojimui, transporto priemonių apdailai; be to, bendrovė užsiima ir statybos produktų platinimu. Turėdama savo mokslinių tyrimų ir plėtros centrus (Mokslo ir technologijų centre, kuriame kuriami ir tobulinami stiklo produktai. Pažangiosios plėtros centre, kuris skirtas automobilių pramonės plėtrai), „Guardian“ yra novatoriškų sprendimų kūrimo centre. Jos automobilių apdailos grupė „SRG Global“ yra vienas didžiausių pažangiųjų, aukštos kokybės plastiko dangų gamintojų pasaulyje. „Guardian“, jos dukterinėse bendrovėse ir filialuose dirba 17 000 žmonių, bendrovės padaliniai veikia visoje Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose ir Azijoje.

antirefleksinis stiklas

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus