visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Guardian Automotive orientuojasi į automobilių stiklų gamybą keitimui

Guardian Automotive orientuojasi į automobilių stiklų gamybą keitimui Guardian Automotive orientuojasi į automobilių stiklų gamybą keitimui

Po praėjusių metų pranešimo, kad „Guardian Automotive“ ruošiasi orientuotis išimtinai į automobilių stiklų keitimui kūrimą, gamybą ir tiekimą, bendrovė pristatė nemažai iniciatyvų, skirtų priartėti prie klientų iš Estijos, Lietuvos ir Latvijos, taip pat likusios Europos dalies. Iš šių iniciatyvų reikia paminėti gaminių kūrimą ir naują internetinę užsakymo sistemą, modernią „Guardian Automotive“ el. parduotuvę, turinčią daug laiką taupančių bei klientams naudingų funkcijų ir visiškai prilygstančią kitoms pasaulinio lygio skaitmeninės erdvės įmonėms. Kiti privalumai – paprastas naudojimas ir galimybė bet kuriuo paros metu pasiekti visą bendrovės gaminių asortimentą.

„Guardian Automotive“, būdama stambaus bendrovės „Guardian Industries Corp.“ padalinio „Guardian Glass“ dalis, sujungia bendrovės gamybos įmones Europoje ir modernias sandėliavimo bei paskirstymo paslaugas; savo klientams siūlo platų aukščiausios kokybės automobilių stiklų asortimentą keitimui, kuris prilygsta originalaus stiklo kokybei ir atitinka visus teikiamus standartus. Bendrovė remiasi daugiau nei 85 metų patirtimi automobilių pramonės srityje ir yra parengusi strategiją orientuotis išimtinai į pakaitinių stiklų automobiliams kūrimą, gamybą ir tiekimą. Papildydama jau turimą platų asortimentą, bendrovė šiuo metu pristato daugiau nei po 1 naują gaminį kasdien – gaminių galima užsisakyti internetu, „Guardian Automotive“ el. parduotuvę.

Klientus iš Baltijos regiono aptarnauja atsidavusių klientų aptarnavimo atstovų komanda, kuriai vadovauja Levente Sandor, rinkos ir darbo su klientais grupės vadovas. Jis pasakoja: „Dabar esame vienintelis gamintojas, kuris orientuojasi išimtinai į automobilių stiklus keitimui. Mūsų tikslas yra kurti ilgalaikę vertę savo klientams. Džiaugiamės, galėdami savo klientams iš aptarnaujamo regiono pasiūlyti patikimą alternatyvą, aukštos kokybės gaminius, išskirtinį klientų aptarnavimą ir neprilygstamą lankstumą. Taikome naujausias technologijas, kad patenkintume savo klientų lūkesčius, o pagrindinis mūsų tikslas – teikti išskirtinį klientų aptarnavimą.“

Apie „Guardian Industries Corp.“

„Guardian Industries“, įsikūrusi Obern Hilse, Mičigane, yra įvairią veiklą vykdanti pasaulinė bendrovė, kurios vizija yra kurti vertę klientams ir visuomenei, nuolat kuriant naujoves ir tam naudojant mažiau išteklių. „Guardian“ bendrovėse dirba 17 000 žmonių, bendrovės padaliniai veikia visoje Šiaurės Amerikoje, Europoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje, Viduriniuose Rytuose ir Azijoje. „Guardian Glass“ yra pirmaujanti tarptautinė gamintoja, siūlanti „float“ stiklą, savybes suteikianti dengtą stiklą, stiklo gaminius ir sprendimus, skirtus architektūrai, gyvenamiesiems pastatams, interjerui, transporto priemonėms ir techniniai paskirčiai. „SRG Global“ – viena didžiausių gamintojų pasaulyje, tiekianti pažangias, aukštos kokybės dangas ant plastiko automobilių ir komercinių sunkvežimių pramonei, siūlanti sprendimus, užtikrinančius didesnį paviršių patvarumą, konstrukcinį vientisumą, funkcionalumą, transporto priemonių našumą ir dizaino lankstumą. „Guardian Building Products“ – pirmaujanti specializuotų statybos produktų platintoja, įsikūrusi JAV.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus