visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA – kiekvienam interjerui

Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA – kiekvienam interjerui Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA – kiekvienam interjerui

AVALONAS, UAB Dekoro centras

Dekoro centras „Avalonas“ pristato naująsias grindjuostes iš poliuretano „Creativa“. Itin platus grindjuosčių pasirinkimas leidžia susikurti savo asmeninį unikalų namų stilių. Todėl „Creativa“ prekinio ženklo grindjuostes lengvai įliesite į savo namų interjerą.

Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA

Lipdiniai iš poliuretano pasižymi puikia kokybe ir yra lengvai montuojami. Grindjuostės iš poliuretano nepalaiko degimo, nekaupia drėgmės bei kvapų, yra lengvos, elastingos ir nesideformuoja. „Creativa“ grindjuostes yra paprasta montuoti, o kokybiškas sukibimas su klijuojamu paviršiumi garantuoja patikimumą ir ilgaamžiškumą.

Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA

Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA

Su šiomis grindjuostėmis susikursite savitą namų charakterį. Didelis grindjuosčių formų ir spalvų pasirinkimas leidžia kiekvienam atrasti tai, ko reikia. „Creativa“ grindjuostės puikai tiks tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.

Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA

Grindjuostės iš poliuretano CREATIVA

Grindjuostės „Creativa“ – pritaikytos Jūsų norams ir poreikiams!

Dekoro centras „Avalonas“ – tai vieta, kurioje galite įsigyti naujausių „Creativa“ poliuretano gaminių interjerui. „Avalonas“ siūlo plačiausią interjero ir eksterjero detalių pasirinkimą ir atstovauja žinomiausius prekinius ženklus. „Avalonas“ – tai kokybės ir ilgaamžiškumo garantija Jūsų namams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus