visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gintaro Janužio odontologijos klinika: Patikėkite mums savo problemas - ir Jūs nebeslėpsite savo šypsenos!

Gintaro Janužio odontologijos klinika: Patikėkite mums savo problemas - ir Jūs nebeslėpsite savo šypsenos! Gintaro Janužio odontologijos klinika: Patikėkite mums savo problemas - ir Jūs nebeslėpsite savo šypsenos!

G.Janužio odontologijos klinika MedProject, UAB

„Gintaro odontologijos klinika“ – Kaune įkurta privati gydymo įstaiga,  kurioje dirba specializuoti žmonės, išmanantys savo darbą ir vertinantys pacientų laiką. Kiekvienais metais pacientų gretos didėja, o nuolatiniai lojalūs klientai tampa kaip antroji šeima. Klinikoje teikiamos įvairiapusio odontologinio gydymo paslaugos, naudojant aukščiausios kokybės medžiagas ir pažangiausias technologijas. Ypatingą dėmesį skiriant darbo kokybei, yra gydomi ir plombuojami dantys, atliekamos dantų kosmetikos procedūros, burnos gleivinės, periodonto gydymas ir konsultacijos, chirurginis burnos paruošimas protezavimui, protezavimas įvairiais protezais, dantų šaknų kanalų gydymas, dantų implantavimo ir kitos dantų gydymo paslaugos.

„Gintaro klinikos“ gydytojams - odontologams darbas – tai ne tik komercija, tai bendravimas, noras padėti ir nuolatinis tobulėjimas. Todėl klinika nuolat plečia savo kompetencijas ir reguliariai padeda savo specialistams įgyti naujų žinių. Čia dirbantys dantų gydytojai nuolat dalyvauja tarptautiniuose forumuose, diskusijose, seminaruose ir susitinka su kitų įstaigų ir šalių specialistai. Dalijantis patirtimi atrandamos naujos galimybės, lyginamos įvairios technologijos ir metodai.

„Gintaro odontologijos klinika“ – tai vieta, kuria galite pasitikėti. Čia laukiami visi pacientai ir mes visuomet pasirengę suteikti ne tik kokybiškas paslaugas, bet ir pasiūlyti konkurencingas kainas. Didžiausias atlygis dirbantiems specialistams – nuolat grįžtantys pacientai.

Kartais pacientai jaudinasi, kad odontologijos klinika neteikia kompensacijų ir privalomų paslaugų. Tačiau pagal Lietuvos Respublikos numatytus įstatymus, dantų protezavimas yra kompensuojamas visose įstaigose. Todėl klinikos klientai vis dažniau renkasi privačias paslaugas, mažesnes eiles ir užtikrintą kompensavimą.

Gintaro Janužio odontologijos klinika

Kodėl verta rinktis „Gintaro odontologijos kliniką“?

„Gintaro odontologijos klinika“ profesionali ir patikima odontologijos ir stomatologijos klinika, kurioje teikiamos tik profesionalios paslaugos ir dirba kompetentingas kolektyvas.

Darbuotojai. Svarbiausia, kad odontologijos  ir stomatologijos klinika galėtų pasiūlyti kokybišką ir profesionalų aptarnavimą. Tai priklauso nuo joje dirbančių specialistų. Labai svarbu, kad išsirinktumėte asmenis, kurie nusimano apie savo darbą, kitaip teks nusivilti atliekamomis paslaugomis, o kitą kartą dar ir ieškoti kito specialisto, kuris pataisytų pirmojo darbus. Mūsų odontologijos klinika informuoja pacientus apie joje dirbančių specialistų kvalifikaciją. Jei tokios informacijos nerandate, galite pasiteirauti klinikoje ir sužinoti, kokią kompetenciją ir patirtį turi joje dirbantys specialistai. Kartais manoma, jog geriausi gydytojai yra jauni, tačiau tai netiesa. Jei specialistas nusimano, ką daro, tegu jis geriau bus jaunas, nei ilgus metus dirbantis ir netobulėjantis.

Paslaugos. Kita svarbi priežastis, kodėl pacientai dažnai renkasi „Gintaro odontologijos kliniką“ – tai teikiamos paslaugos. Geriausia, jei savo klinikoje žinosite, kad galite gauti įvairias paslaugas ir konsultacijas. Pavyzdžiui, ne visose klinikose statomi dantų implantai ir toli gražu ne visur atliekamas dantų protezavimas pensininkams. O ką jau kalbėti apie estetinį dantų gydymą kabėmis arba mikro chirurginį gydymą. Todėl jei manote, kad Jums ilgainiui prireiks įvairių paslaugų, rinkitės didesnę ir platesnį paslaugų spektrą siūlančią kliniką – „Gintaro kliniką“.

Geografinė padėtis. Labai svarbu renkantis įstaigą žinoti, kur ji yra ir kaip ją pasiekti. „Gintaro odontologijos klinika“ yra strategiškai patogioje vietoje, todėl išpildo daugelio pacientų lūkesčius. Esant reikalui, kai reikia apsilankyti pas stomatologą, Jums reikalingi dantų implantai ar dantų protezavimas, labai patogu, kai specialistas dirba netoli. Tuo labiau, kad dažniausiai tokio tipo dantų gydymas užsitęsia ilgiau nei vieną vizitą. Todėl galite sutaupyti nemažai laiko. Nereikia aukoti kelių savo laisvų valandų ir važiuoti į kitą miesto galą, apsilankyti pas stomatologą galite prieš darbą, po jo ar net pietų pertraukos metu.

Gintaro Janužio odontologijos klinika

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus