visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Giluminis betono vibratorius su dažnių keitikliu WACKER - SINC įrankių nuomos punktuose

Giluminis betono vibratorius su dažnių keitikliu WACKER - SINC įrankių nuomos punktuose Giluminis betono vibratorius su dažnių keitikliu WACKER - SINC įrankių nuomos punktuose

SINC RENTALIS, UAB

www.sinc.lt

„SINC įrankių nuomos“ punktuose Vilniuje ir Kaune, ir mėgėjas, ir profesionalas gali išsinuomoti profesionalų giluminį betono vibratorių, tankinantį didelį betono kiekį. Vibratorius turi guminė rankeną, o patogus trumpesnis velenas yra pritaikytas lengvai atlikti betonavimo darbus.

Su dažnių keitikliu. 220 V; 1,5 kW. Veleno ilgis 5 m. Vibroelemento skersmuo - 36 mm.

Giluminis betono vibratorius su dažnių keitikliu WACKER: SINC RENTALIS įrankių nuoma


„SINC įrankių nuoma“ – statybos įrankių ir įrangos, sodo priežiūros technikos nuomos centras, veikiantis nuo 2006 m. Vilniuje ir nuo 2012 m. Kaune. Įmonė nuomoja statybos, remonto įrankius ir įrangą; valymo įrangą; aplinkos priežiūros įrankius ir įrangą; pastolius ir lauko aptvėrimus (tvoras); keltuvus, kėlimo techniką; lengvųjų automobilių priekabas; perdangos statramsčius; kitą įrangą. Pagrindiniai bendrovės klientai – statantys, remontuojantys ar aplinką prižiūrintys privatūs asmenys ir statybinės organizacijos.

„SINC įrankių nuomos“ punktus rasite Vilniuje, adresu Verkių g. 42 (Mob. 8 699 55 838) ir Kaune - Elektrėnų g. 1B (Mob. 8 640 20 080).

Sekmadieniais ir švenčių dienomis įrankių nuomos mokestis neskaičiuojamas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus