visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Geoterminė katilinė su gręžiniu ESKA GEO+ – vienas valdiklis namų šildymui

Geoterminė katilinė su gręžiniu ESKA GEO+ – vienas valdiklis namų šildymui Geoterminė katilinė su gręžiniu ESKA GEO+ – vienas valdiklis namų šildymui

ARTRASAS, UAB

„Saulės broliai“ siūlo Lietuvoje surinktas saulės sistemas SS, geoterminius šilumos siurblius, taip pat atstovauja užsienio kompanijų žinomus gaminius tokius, kaip oras/vanduo, šilumos siurbliai, granuliniai katilai ir kt. Ne pirmus metus siūlanti pilnus katilinių sprendimus, šį kartą įmonė pristato – geoterminę katilinę su gręžiniu „ESKA GEO+“. Šis pasirinkimas – tai puikiausias pilnas geoterminio šildymo sprendimas namams.

Naujasis „ESKA GEO+“ geoterminis šilumos siurblys leidžia su mažomis investicijomis, sistemą šildyti moderniu šilumos šaltiniu. Jis leidžia sutaupyti net 80% energijos lyginant su elektriniu šildymu, o kaina prilygsta kūrenti malkomis.

„ESKA GEO+“ šilumos siurbliai su integruotu vėdinimo valdymu – patogiausias pasirinkimas, kai siekiama vienu valdikliu valdyti vėdinimą ir šildymą. Be to, „Saulės broliai“ kartu su geotermine sistema siūlo įsigyti ir italų gamintojo „RDCD 2,5“ (160m3) re“kuperatorių. Perkant geoterminės katilinės komplektą rekuperatorius kainuos tik 650 EUR.  

Geoterminė katilinė su gręžiniu ESKA GEO+

Šiais laikais statomi nedideli ekonomiški namai bei kotedžai, kurių šilumos poreikis yra apie 4 kw. Todėl „Saulės broliai“ užpildo šią nišą ir siūlo pilną sprendimą – geoterminį šilumos siurblį su gręžiniu bei pilnu katilinės suderinimu. Gera kokybė, profesionalus įrengimas ir maža kaina – tai, ką galima gauti įsigijus geoterminę katilinę su gręžiniu „ESKA GEO+“ bei jos montavimo darbus.

Geoterminė katilinė su gręžiniu

Didelis valdiklio ekranas apšviestas mėlyna LED šviesa leidžia šilumos siurblį valdyti labai patogiai. Be to, yra siūlomas meniu lietuvių kalba.

Ši sistema užima labai nedaug vietos, tik 1kv metrą. Šilumos siurblys veikia labai tyliai – triukšmo lygis 43dB(A).

Visi mechaniniai šilumos siurblio komponentai sumontuoti ant „plaukiojančios“ plokštės, kuri nuo išorinio korpuso atskirta guminiais laikikliais, todėl vibracija nėra perduodama grindims.

Pasirinkus geoterminę katilinę su gręžiniu „ESKA GEO+“, įsigysite vieną valdiklį visai namo sistemai. Šis šilumos siurblys susideda iš aukštos kokybės komponentų – „Siemens Albatros 2“ valdymo, „Toshiba gmcc“ kompresoriaus, A-klasės „Grundfos UPM-3 Hybrid“ cirkuliacinių siurblių lauko bei vidaus kontūrui.

Geoterminę katilinę „ESKA GEO+“ galite rinktis iš trijų galingumo modelių, pagal savo asmeninius poreikius: 4.3 kw, 6.2 kw, 9 kw.

Geoterminė katilinė su gręžiniu

„ESKA GEO+“ šilumos siurblys yra pagamintas Lietuvoje, vykus mechaniniam gedimui ar nesklandumui, pakeisti sugedusią dalį galima labai greitai, nes visi komponentai yra Lietuvoje. Viską pasirenkant iš vienų rankų, paprastesnė tampa garantinė priežiūra. Todėl geoterminės katilinės su gręžiniu bei montavimo darbais pasirinkimas iš „Saulės brolių“ yra patogiausias sprendimas.
 
„Saulės broliai“ – vardas, kurį valdo įmonė „Artrasas“, kuri siekia pakeisti energijos šaltinius žalingus aplinkai taip pat aptarnauti žmoniją pastovios ir ekonomiškos energijos tiekimu.

Vienas valdiklis visai namo sistemai
Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus