visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Vestuvinė floristika, vestuvių dekoravimas, planavimas ir organizavimas - Vestuvių planavimo studijoje Inesa

Vestuvinė floristika, vestuvių dekoravimas, planavimas ir organizavimas - Vestuvių planavimo studijoje Inesa Vestuvinė floristika, vestuvių dekoravimas, planavimas ir organizavimas - Vestuvių planavimo studijoje Inesa

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Inesa Borkovska floriste dirba nuo 2000 metų. Gėlės floristei suteikia jėgų, kurių negalime matyti ir virsta gera energija. „Be gėlių neįsivaizduojamos šventės, jubiliejai. Jos ne tik džiugina mūsų akis savo grožiu ir maloniu kvapu, bet ir teigiamai veikia sielą bei protą. Didžiausia laimė gyvenime, kai darbas tampa hobiu, o hobis – darbu. Nuo vaikystės kurdavau puokštes tiek sau, tiek artimiesiems ir draugams. Kartu su manimi augo ir aistra grožiui. Dabar labiausiai mėgstu kurti vestuvėms.“

Vestuvinė floristika, vestuvių dekoravimas, planavimas ir organizavimas

„Vestuvinė puokštė – labai svarbus nuotakos aksesuaras. Būtent jį jaunajai dovanoja jaunikis. Todėl ši dovana turi būti tobula. Jums panorėjus, vestuvinė puokštė gali virsti kaklo papuošalu, gėlių apyranke ar gėlėmis dekoruota rankine. Labai svarbu šventinę dieną nepamiršti pasirūpinti automobilio, salės papuošimu bei visos svitos puokštelėmis. Nuostabu, kai visos ceremonijos dalyvių puokštėmis pasirūpina specialistai.“ - pasakoja Vestuvių planavimo studijos „Inesa“ įkūrėja I.Borkovska.

Vestuvinė floristika, vestuvių dekoravimas, planavimas ir organizavimas



Kvalifikuotos floristės ir diplomuota interjero dizainerė įgyvendins Jūsų pageidavimus, maloniai aptarnaus, patars bei suteiks reikiamą informaciją. Vestuvių planavimo studijos darbai suteiks jaukumo ir paįvairins Jūsų namus, pokylių sales, darbo kabinetus, parduotuvių vitrinas, iškilmingų pietų, vakarienių vaišių stalą.

Vestuvinė floristika, vestuvių dekoravimas, planavimas ir organizavimas

Įmonė teikia visas floristikos paslaugas: Gėlių salone „Inesa“ parduoda skintas bei vazonines gėles, kuria originalias puokštes bei kompozicijas, pristato gėles į vietą, nuomoja gėles, atlieka vestuvinių, švenčių ar renginių, gedulo floristikos paslaugas. Bendrovės komanda profesionaliai ir kūrybingai puošia automobilius, dekoruoja sales bei interjerą, apipavidalina renginius, originaliai pakuoja dovanas, kuria rankų darbo suvenyrus ir atvirutes.

Gėlių salonas GĖLIŲ MIESTAS - vestuvinė floristika, gėlių pristatymas į namus, vestuvių planavimas ir dekoravimas

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus