visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Garažo vartai - tvirti, atsparūs, šilti, patogiai valdomi ir ilgaamžiai

Garažo vartai -  tvirti, atsparūs, šilti, patogiai valdomi ir ilgaamžiai Garažo vartai - tvirti, atsparūs, šilti, patogiai valdomi ir ilgaamžiai

VARTŲ SPEKTRAS, UAB

Garažo vartai – tai saugumo ir komforto garantas. Būtent tokius – tvirtus, atsparius, šiltus, patogiai valdomus ir ilgaamžius, Jums siūlo „Vartų spektras“. Įmonės pagaminti vartai bus šiuolaikiško dizaino, funkcionalūs ir maksimaliai saugantys Jūsų turtą.

Vartų spektras

„Vartų spektras“ gamina, parduoda ir montuoja pakeliamus, atveriamus ir nustumiamus sekcijinius garažo vartus. Pagrindiniai skirtumai tarp šių vartų tipų yra jog, pakeliami garažo vartai montuojami iš horizontalių segmentų (sekcijų), o tveriami garažo vartai montuojami tiek iš horizontalių, tiek iš vertikalių segmentų. Šių vartų varčios gali būti skirtingų gabaritų. Nustumiami garažo vartai montuojami iš vertikalių segmentų. Juos galima praverti ir naudoti kaip praėjimą, siekiant saugoti šilumą garaže.

Garažo vartai

Garažo vartų segmentus „Vartų spektras“ gamina skirtingo stiliaus. Segmentai gali būti:

Lygūs (paviršius gali būti lygus arba turėti medžio ar tinko faktūrą); su grioveliu viršuje (paviršius lygus); gofruoti 5 mm grioveliais (paviršius lygus); flinginiai (paviršius medžio faktūros); dekoruoti grioveliais kas 10 cm (paviršius medžio arba tinko faktūros); su grioveliu per vidurį (paviršius medžio arba tinko faktūros); gofruoti 10 mm bangelėmis (paviršius tinko faktūros).



Garažo vartai

 

Pagal kliento pageidavimą, garažo vartai gali būti lygios, medžio arba tinko faktūros.

Garažo vartai


Šviesaus, auksinio, sendinto ir tamsaus medžio (ąžuolo) faktūros pavyzdžiai.

Garažo vartai

Kiekvienas daugiasluoksnis segmentas („Sandwich“) yra sudaromas iš dviejų valcuoto plieno lakštų (2). Tarp jų 40 mm storio befreonio poliuretano sluoksnis (1). Valcuoto plieno lakštas (2) dengiamas fosfatiniu gruntu (5, 6) ir poliesterinės emalės (7) danga giluminiu karšto galvanizavimo būdu (3, 4), todėl kiekvienas segmentas tampa ypač atsparus korozijai. Išorinis lakštas nesiliečia su vidiniu. Visu perimetru juos skiria šalčiui nepralaidžios tarpinės, kurios saugo nuo „šalčio tilto“ efekto. Standartiškai sekcijos dengiamos ruda (RAL 8017) ir balta (RAL 9016) emale, tačiau iš RAL spalvų paletės išsirinksite ir kitą Jums tinkančią spalvą.

Garažo vartai
Garažo vartai
 

Jei patalpoje reikalinga dienos šviesa, į segmentus „Vartų spektras“ meistrai gali įkomponuoti langelius arba segmentus įstiklinti. Langelių rėmas gaminamas tiek iš PVC, tie k iš nerūdijančio plieno. Įstiklinimui naudojamas dvigubas nesibraižančio akrilo paketas.Nerūdijančio plieno langeliai gaminami apvalūs (Ø 155 mm, Ø 235 mm ir Ø 315 mm), kvadrato (155 x 155 mm, 235 x 235 mm ir 315 x 315 mm) ir stačiakampio (805 x 155 mm) formos.

Garažo vartai

Garažo vartai

Įstiklinto segmento rėmas yra gaminamas iš aliuminio. Gali būti pagaminti sudalinti į dalis įstiklinti segmentai. Pagal poreikį rėmas gali būti anoduojamas, dažomas RAL peletės spalvomis arba padengiamas PVC plėvele vaizduojančia medžio faktūrą.

Įstiklinimui yra naudojamas: grūdintas stiklas; skaidrus, tonuotas, matinis arba raštuotas nesibraižančio akrilo paketas; skaidrus arba tonuotas polikarbonatas.


Garažo vartai
 

Vartų atidarymui yra naudojama kilnojimo, varstymo ar stumdymo konstrukcija (tempimo spyruoklės, trosai, bėgeliai ir kt.). O norintiems juos atidarinėti ne rankiniu būdu, montuojamas vartų valdymo automatikos komplektas.

Automatiniam atveriamų garažo vartų atidarymui tinka standartinė valdymo automatika su papildomais priedais. Šio tipo vartų rankiniam užrakinimui siūlomas „ispaniško“ tipo užraktas. Rankena gali būti tvirtinama tiek kairėje, tiek dešinėje pusėje. Standartiškai rankena dažoma balta, juoda arba aliuminio spalva, tačiau iš RAL spalvų paletės galite išsirinkti kitą Jums tinkančią spalvą.

Nustumiamų vartų bėgiai ir detales gaminami iš aliuminio. Prie garažo grindų tvirtinamas apatinis bėgis užtikrina sklandų didelio gabarito (iki 30 m² ploto) vartų darbą. Aplink visą vartų angą sandarinimui tvirtinama šepečių juosta. Nustumiami garažo vartai rakinami specialia spyna. Automatiniam vartų atidarymui tinka „SOMMER, „LIFTMASTER, „COMFORT serijos automatika.

Vartų spektras

„Vartų spektras“ gamina ir montuoja aukštos kokybės garažo vartus pramoniniuose ir individualiuose pastatuose, automobilių aikštelių ir stovėjimo vietų užtvarus, kiemo vartus, įvairias vartų atidarymo konstrukcijas ir jų valdymo automatiką. Partnerystė su žinomais valdymo automatikos gamintojais „SOMMER“, „V2ELECTRONICA“, „LIFTMASTER“, „CAME“ ir „DITEC“ garantuoja siūlomų produktų kokybę. Įmonė atlieka garažo ir kiemo vartų, užtvarų garantinį aptarnavimą, taip pat remonto darbus pasibaigus garantiniam laikotarpiui.

Ilgametė patirtis leidžia kompetentingai įvertinti Jūsų teritorijos išplanavimą ir padėti išsirinkti optimalų variantą, paremtą kokybės ir kainos santykiu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus