visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Gaminių iš lakštinio plieno, nerūdijančio, galvanizuoto plieno ir aliuminio projektavimas ir gamyba

Gaminių iš lakštinio plieno, nerūdijančio, galvanizuoto plieno ir aliuminio projektavimas ir gamyba Gaminių iš lakštinio plieno, nerūdijančio, galvanizuoto plieno ir aliuminio projektavimas ir gamyba

VIKMĖ, UAB

UAB "Vikmė" įmonės pagrindinė veiklos kryptis yra gaminių iš lakštinio plieno, nerūdijančio, galvanizuoto plieno ir aliuminio projektavimas ir gamyba: Ofiso baldų metalinių rėmų ir kojų, reguliuojamo aukščio darbastalių, metalinių staliukų bazių, įvairios paskirties įrankių dėžių, įvairios paskirties metalinių dėžučių, gamybinių vežimėlių, vaizdo stebėjimo sistemų komutacinių dėžučių, 19″ įrangos: lentynų, uždangų, panelių, spintų, LED ekranų aliuminių korpusų gamyba. Įmonė greitai ir tiksliai pateikia skaičiavimus ir pirminius eskizus pagal užsakovo brėžinius ir idėjas. Jūsų idėja šiandien tampa gaminiu rytoj! UAB "Vikmė" teikia miltelinio dažymo, vrinimo, lakštinio metalo lankstymo ir karpymo paslaugas.

Žengiant kartu su naujomis ir tikslumu pasižyminčiomis technologijomis siūloma įvairių sudėtingų gaminių gamyba. Dirbama su programuojamomis štampavimo, lazerinio pjovimo, lenkimo, kirpimo ir pjovimo įranga, tad kokybė ir tikslumas yra garantuojamas. Bendrovė niekada nebijo naujų iššūkių, į kiekvieną projektą žiūri rimtai ir atsakingai. Kokybiškas darbas, pagarba klientams ir darbuotojams – vienos iš svarbiausių įmonės vertybių. Visi klausimai yra aptariami su užsakovais, įmonės specialistai pataria ir parenka geriausią sprendimą.

Kokybė, greitis ir tikslumas yra UAB "Vikmė" pamatiniai tikslai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus