visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Epoksidinės grindys EPOKATE – patvari ir ilgaamžė grindų danga

Epoksidinės grindys EPOKATE – patvari ir ilgaamžė grindų danga Epoksidinės grindys EPOKATE – patvari ir ilgaamžė grindų danga

Įmonė „Top decor“ siūlo epoksidines grindų dangas „Epokate HM“. Epoksidinės grindys – tai viena iš alternatyvų pabodusioms grindų dangoms, tinkančių visuomeninio bei privataus būsto interjerui. Epoksidinės grindų dangos atlaiko dideles apkrovas, temperatūrų svyravimus bei yra neslidžios.

„Epokate HM“ šeimos grindų dangų sprendimams vykdyti kaip pagrindinis komponentas naudojamos įvairios skaidrios epoksidinės dervos pagrindo medžiagos. Betoniniam pagrindui gruntuoti naudojamas gruntas „Epokate KRUNT“, dugno sluoksniui sudaryti naudojama „Epokate HM“, o paviršiaus viršutiniam sluoksniui yra naudojamas lakas „Epokate LAKK“ arba „Epokate LAKK-3“. „Eposyst HM“, „Compact“ ir „KP“ sprendimams naudojant įvairių spalvų bei įvairaus stambumo kvarcinį smėlį ir ypatingo blizgesio poliuretaninius lakus, gaunama dekoratyvi, bet tuo pačiu labai patvari ir ilgaamžė, grindų danga.

„Eposyst“ HM yra epoksidinės dervos dangų sprendimas, kurio naudojimo vietos yra labai didelę nusidėvėjimo, smūginę ir trinties apkrovą atlaikyti turinčios pramoninių patalpų grindys. „Eposyst HM“ paviršius yra neslidus ir leidžia dangos sistemą naudoti drėgnose patalpose.

Epoksidinės grindys EPOKATE

„Eposyst Compact“ yra mažesnį atsparumą apkrovai turintis ir plonesnis dangų sprendimas palyginti su „Eposyst HM“. „Eposyst Compact“ naudojimo vietos yra didelę arba labai didelę nusidėvėjimo ir trinties apkrovą atlaikyti turinčios pramoninių patalpų grindys.

Epoksidinės grindys EPOKATE

„Eposyst KP“ yra dekoratyvus grindų dangų sprendimas, ypač puikiai tinkantis laiptams ir terasoms. „Eposyst KP“ paviršius yra neslidus ir malonus vaikščioti basomis kojomis. Dėl to jis naudojamas baseinuose, SPA, pirtyse ir prausimosi patalpose.

Epoksidinės grindys EPOKATE

Naudojant „Eposyst HM“, „Compact“ ir „KP“, paviršius yra lengvai valomas ir higieniškas. Dangos sistemos gerai atlaiko temperatūrų svyravimus bei įvairias chemines medžiagas.

UAB „Top decor“ daugiau nei 15 metų įrengia ir parduoda epoksidines, poliuretanines, poliuretancementines, sportines grindis. Įmonė turi virš 100 000 m2 tokių dangų įrengimo patirtį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus