visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Elektrotechnikos ir telekomunikacijų parodos SLO diena 2014 atgarsiai

Elektrotechnikos ir telekomunikacijų parodos "SLO diena 2014" atgarsiai Elektrotechnikos ir telekomunikacijų parodos "SLO diena 2014" atgarsiai

SLO Lithuania, UAB

2014 m. kovo 21 dieną Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ šurmuliavo 9-toji elektrotechnikos ir telekomunikacijų paroda – „SLO diena 2014“, kurią organizuoja elektrotechnikos didmenininkas UAB „SLO Lithuania“, SONEPAR grupės įmonė. Šiais metais joje savo produkciją pristatė daugiau nei 40 pasaulinio lygio ir vietinių gamintojų. Parodos dalyviai noriai dalinosi savo patirtimi, profesionaliomis konsultacijomis bei patarimais su parodos lankytojais.

Parodą aplankė daugiau nei 1000 žmonių, tai yra 20 % didesnis lankytojų kiekis nei praėjusių metų parodoje. Didžiąją lankytojų dalį sudarė elektros montavimo, statybų, pramonės, prekybos, elektros tinklų bei telekomunikacinių įmonių vadovaujantys darbuotojai bei kiti specialistai – projektuotojai, inžinieriai, energetikai, montuotojai. Tačiau paroda įdomi buvo ir galutiniams produktų vartotojams, specializuotų aukštųjų mokyklų studentams bei dėstytojams.

Lankytojai naudingų žinių bei patarimų sėmėsi ne tik prie dalyvių stendų, bet ir dalyvaudami nemokamuose aktualiomis temomis organizuojamuose seminaruose! Šiais metais seminarus vedė įmonių - Kopos Kolin, Prysmian Draka, UTU, PHILIPS, Propster/Ingesco bei Respublikinio energetikų mokymo centro atstovai.

UAB „SLO Lithuania“ lankytojams pristatė klientų patogumui orientuotus SLO e-parduotuvės privalumus bei naujoves. Norint įsigyti elektrotechnikos ar telekomunikacinių produktų Jums nebūtina vykti į vieną iš SLO skyrių, užtenka prisijunkti prie SLO e-parduotuvės ir prekes įsigykite neišeinant iš namų ar biuro. SLO e-parduotuvėje – daugiau nei 6000 prekių iš daugiau nei 100 gamintojų, individualūs pasiūlymai, atsiskaitymas sutartinėmis sąlygomis, prekių sąmatos sudarymo galimybė, nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje bei kiti privalumai leisiantys apsipirkti greičiau bei patogiau.

SLO stende taip pat vyko e-parduotuvės žaidimai, kurių dalyviai iš parodos išėjo su puikiais gamintojų įsteigtais prizais.

Be apdovanojimų neliko ir patys gamintojai! Visos parodos metu lankytojai rinko originaliausią, informatyviausią ir draugiškiausią stendus. „Originaliausio stendo“ nominacija atiteko – „Robert Bosch“ stendui, „Informatyviausio stendo“ – „Ingesco/Propster“ stendui, o „Draugiškiausio stendo“ nominacija džiaugėsi „TE Connectivity Energy“ stendo atstovas.

slo-diena-2014-po-parodos

Parodos organizatorius - UAB „SLO Lithuania“, bei parodos dalyviai nuoširdžiai dėkoja visiems apsilankiusiems parodoje „SLO diena 2014“.

Iki malonaus susitikimo kitų metų jubiliejinėje 10-tojoje SLO parodoje!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus