visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Edukacinės programos su gyvūnais Advento, Kalėdų ir Naujųjų metų tematikomis

Edukacinės programos su gyvūnais advento, Kalėdų ir Naujųjų metų tematikomis Edukacinės programos su gyvūnais advento, Kalėdų ir Naujųjų metų tematikomis

Kaimo turizmo sodyba Anūkis

„Anūkis“ - kaimo turizmo sodyba, įsikūrusi Anykščiuose, kviečia vaikus ir tėvelius į edukacines programas Advento, Kalėdų ir Naujųjų metų tematika su ūkyje gyvenančiais gyvūnais.

Apsilankę „Anūkyje“ pamatysite gyvąją prakartėlę ir susipažinsite su ūkio gyventojais - triušiais, avimis, ožkomis, karvėmis, arkliais, vištomis, antimis, žąsimis, kalakutais ir kitais gyvūnais.

Edukacinės programos su gyvūnais

„Anūkis“ kviečia į Advento ir Vilnos kelio edukacines programas.

Advento edukacinė programa yra skirta 5-12 m. vaikams ir šeimoms. Per edukacinį užsiėmimą sužinosite apie advento papročius, tradicijas, žaisite žaidimus, minsite mįsles, aplankysite gyvą Kalėdų prakartėlę, puošite Kalėdų medelį, paragausite sodybos šeimininkės keptų skanumynų su arbata. Ir žinoma, artėjant Kalėdų šventėms sulauksite Kalėdų senelio…

Vilnos kelio edukacinė programa yra skirta: 7-12 m. vaikams ir šeimoms. Dalyvaudami edukacinėje programoje susipažinsite su vilna, pamatysite gyvas aveles, išgirsite įdomių pasakojimų apie jas, jų auginimą, priežiūra, išbandysite vilnos vėlimo technikas pasigamindami sau patinkantį žaisliuką, paragausite sodybos šeimininkės keptų skanumynų su arbata.

Edukacinės programos su gyvūnais

„Anūkis“ taip pat organizuoja įvairias šventes - gimtadienius, vestuves, įmonės šventes, siūlo salių nuomą su vaizdo ir garso aparatūra. „Pečiaus“ salė pirmame aukšte – talpina iki 30 asmenų (40 kv.m.). „Lango“ salė antrame aukšte – talpina iki 50 asmenų (80 kv.m.).

Edukacinės programos su gyvūnais

„Anūkis“ - kaimo džiaugsmai Anykščiuose!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus