visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dviračių pasaulio naujovės: Išskirtinė UAB VASARĖ ekspozicija Kauno Sporto mugėje

Dviračių pasaulio naujovės: Išskirtinė UAB VASARĖ ekspozicija Kauno Sporto mugėje Dviračių pasaulio naujovės: Išskirtinė UAB VASARĖ ekspozicija Kauno Sporto mugėje

VASARĖ, UAB

Šiemet UAB "Vasarė", turinti dviračių prekybos tinklą visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose dalyvaus Kauno Sporto mugėje, kur pristatys ne vieną dviračių pasaulio naujovę.

Viena iš didžiausių naujovių - tai šiemet pasauliui pristatytas UAB “Vasarė” atstovaujamo olandų prekės ženklo TACX virtualios realybės tiesioginės pavaros treniruoklis NEO. Ne vieną aukščiausią įvertinimą gavęs parodose tame tarpe ir Eurobike 2015, bei dviračių žurnalų ekspertų itin gerai įvertintas produktas jau pasiekė ir Lietuvą.

Tacx Neo, kaip ir jo pirmtakas Tacx I-Genius Smart, gali būti prijungti prie stacionaraus kompiuterio ir TACX specialios programinės įrangos dėka imituoti įvairiausius važiavimo dviračiu rėžimus. TACX Advanced 4 programinė įranga šiandien dienai leidžia ne tik važiuoti savo susikurtas pasipriešinimo, kardio, bei jėgos treniruotes stebint grafikus, bet ir įsikelti  trasos žemėlapius iš specialių programėlių tokių kaip Endomondo ar Stravą, bei Garmin ar kitų GPS įrenginių ir Google Street View pagalba jas įveikti net neišėjus iš namų.

Taip pat galima važiuoti 5 virtualios realybės trasomis pagal įrašytus realius Video filmus. Be viso to, važiuojant galima rungtyniaujant su viso pasaulio Tacx treniruoklių naudotojais ar savo draugu turinčiu TACX treniruoklį interneto pagalba. Nuo šių metų treniruočių duomenys yra kaupiami "Debesyje" (Cloud), kas užtikrina jūsų treniruočių analizes ir duomenų prieinamumą iš bet kurio pasaulio taško.

Tacx Neo gali būti naudojamas ir be jokio elektros šaltinio, tokiu atvejus jis negalės imituoti nuokalnės riedėjimo, tačiau minimo metu sukuriamos el.energijos pilnai pakanka palaikyti ryšį su išmaniaisiais įrenginiais (išmaniuoju telefonu ar plančetiniu kompiuteriu) ir kartu sukurti reikiamą įkalnių pasipriešinimą, imituojant važiavimą lygiu keliu. Taigi šis išmanus treniruoklis tinka ne tik naudojimui namuose, bet ir profesionalams prieš varžybas siekiant apšildyti raumenis. Šiuo treniruokliu liko sužavėtas ir pats Alberto Contador, teigiantis, kad jo neiškeis nei į nieką. Tacx glaudžiai bendradarbiauja su pačiais garsiausiais dviračių sportininkais ir nuolatos tobulina savo produktus atsižvelgdami į jų pastabas. Šiandien garsiausios Pro WorldTour komandos tokios kaip: Pro Team Tinkoff, Etixx-Quick Step Pro Cycling Team, Astana Pro Team, Team LottoNL-Jumbo, Team Dimension Data renkasi TACX produktus.

Šaltiniai:

http://www.tacx.com/en/products/trainers/neo-smart

http://www.tacx.com/en/experience/tacx-teams

http://www.tacx.com/en/products/software/tacx-trainer-software-4-advanced#tab_1

Be Tacx Neo naujojo treniruoklio UAB “Vasarė” pristatys ir sudarys galimybę išbandyti ICE Trikes Jungtinėje Karalystėje pagamintus triračius. Kalbant apie triratį dažnai įsivaizduojamas itin keistas lėtas ir nemanevringas daiktas, kuri sunku valdyti, tačiau ICE triračiai kitokie! Jie yra itin greiti ir kartais net greitesni ir stabilesni už dviratį! Tai kitoks važiavimo pojūtis! ICE triratyje jūs jausitės tarsi sėdint minkštame krėsle, jūsų pečiai bus nuleisti ir neįsitempę. Tokioje būsenoje žmogus gali įveikti itin daug kilometrų be jokio nuovargio. ICE triračiu buvo pasiektas net ir pietų ašigalis. UAB “Vasarė” sudarys galimybę išbandyti tokio tipo triratį parodos metu. Jeigu esate nuotykiu ieškotojas ar keliautojas, ši transporto priemonė gali jums padėti pasiekti labai ambicingus tikslus. Daugiau informacijos rasite www.velostreet.lt.

Taip pat UAB “Vasarė” yra ir vokietijos Haibike dviračių gamintojo atstovė. Haibike buvo pirmieji, kurie pradėjo kurti elektrinus kalnų dviračius ir šiandien dienai neapleidžia pozicijų pateikdami kiekvienais metais vis naujus išradimus elektrinių dviračių rinkai. Praeitais metais Europai buvo pristatyti elektriniai dviračiai SDURO su YAMAHA varikliais, kurie padeda minti net iki 70Nm galia. Yamaha Japoniškas tikslumas ir veržlumas, o taip pat ir paprastumas papirko ne vieną el. dviračių entuziastą. Haibike be Yamaha variklių XDURO el. dviračių serijoje taip pat naudoja ir Lietuvoje bei visame pasaulyje gerai žinomo ir kokybės vėliavą su savimi nešančio BOSCH variklius. Parodos metu, jeigu tam leis sąlygos pasistengsime sudaryti galimybę pabandyti ir tokius el. Dviračius.

Lietuvoje populiarėjant multi-sportui, triatlono entuziastams UAB "Vasarė" pristatys jau pamėgto ir gerai žinomo prekės ženklo FUJI atskiro starto dviratį Norcom Straight 2.1. Norcom Straight buvo kurtas vėjo tuneliuose siekiant pasiekti itin gerą aerodinaminį aptakumą ir stengiamasi išlaikyti ypatingai patogią sedėseną pritaikytą prie kiekvieno sportininko, nes tokiose multi-sporto šakose kaip Triatlonas, itin didelę reikšmę turi dviračio ir sportininko prisitaikymas, nes kitaip nulipus nuo dviračio gali būti itin sunku įveikti bėgimo ar plaukimo ruožus. Su Norcom Staright jau pasiekta nevieną pergalė tiek triatlono tiek plento dviračių atskiro starto lenktynių etapuose.

Neišvengiamai kaip ir visame pasaulyje taip ir Lietuvoje sparčiai populiarėja FAT tipo dviračiai, kurio galimybes, jeigu sąlygos bus palankios, bus galima išmėginti parodos metu. FAT tipo dviračiai yra itin plačiomis padangomis, jie itin gero pravažumo ir neklimpsta nei smėlyje, neisniege. Nors tokie masyvūs ir platūs ratai sudaro sunkiai važiuojamo dviračio įspūdi, ne vienas pabandęs lieka nustebęs, jog tokį dviratį yra itin lengva minti ir valdyti.

UAB "Vasarė" kviečia visus aplankyti stendą parodoje ir apžiūrėti naujoves. Be to parodos metu bendrovė NEMOKAMAI dalins nuolaidų korteles, kurios galioja visose UAB "Vasarė" parduotuvėse: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, bei nuolaidų kuponus apsipirkimui internetu.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus