visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dokumentų naikintuvai patogiai ir greitai sunaikins privačius dokumentus bei konfidencialią informaciją biure!

Dokumentų naikintuvai patogiai ir greitai sunaikins privačius dokumentus bei konfidencialią informaciją biure! Dokumentų naikintuvai patogiai ir greitai sunaikins privačius dokumentus bei konfidencialią informaciją biure!

RUTANA, UAB

www.rutana.lt

Ar tinkamai pasirūpinate konfidencialių, jau nereikalingų dokumentų sunaikinimu? UAB „Rutana“ siūlomi „Dahle“ dokumentų naikintuvai padės jums patogiai ir greitai sunaikinti privačius dokumentus, konfidencialią informaciją biure!

Kokybiški „Dahle“, pagaminti Vokietijoje, dokumentų naikintuvai yra tinkami naudoti biuruose bei namuose. Galite rinktis nuo kompaktiškų iki profesionalaus naudojimo dokumentų naikinimo aparatų su automatinio naikinamo popieriaus paleidimo ir sustabdymo, atbulinės eigos, energijos taupymo režimo, perkrovos indikatoriaus funkcijomis.

Dokumentų naikikliai

Taip pat įmonė parduoda naikintuvus, kurie gali greitai ir efektyviai sunaikinti ne tik popierių ar jo gaminius, bet ir plastikines korteles, sąsagėles, sąvaržėles. Naikintuvai gali būti su atskira ertme CD ir DVD laikmenų naikinimui bei ištraukiama atliekų dėže.

Dokumentų naikikliai

UAB „Rutana“ – raštinės prekių prekybos įmonė. Kompanijos privalumai – prekių kokybė, patrauklios kainos, patikimumas, aukšta aptarnavimo kokybė. UAB „Rutana“ pristato pasaulinėje rinkoje pripažintas, kokybiškas biuro prekes: „Schneider“, „Esselte“, „Novus“, „3M“, „Faber-Castell“, „Citizen“, „Milan“, „Leitz“, „Colop“, „Zebra“, „Staedtler“, „Durable“, „Tork“, „Parker“, „Waterman“ ir t.t.

UAB „Rutana“ dirba taip, kad Jums būtų patogu pirkti ir dirbti ir siūlo: lanksčią kainų politiką, įvairioms prekių grupėms vykdomas akcijas, kompetentingą aptarnavimo lygį, platų biuro prekių asortimentą (10 000 prekių pavadinimų).

UAB „Rutana“ įsigysite aukštos kokybės popierių ir popieriaus prekes; rašymo ir korektūros priemones; darbo stalo reikmenis; dokumentų laikymo, archyvavimo prekes; konferencinę įrangą ir priedus; spausdinimo medžiagas; kompiuterinę techniką ir priedus; biuro techniką; mokyklines prekes; verslo dovanas; buitines ir higienos prekes.

UAB „Rutana“ taip pat atlieka įvairiausias paslaugas: antspaudų gamyba; laminavimo darbai; dokumentų kopijavimas ir spausdinimas (spalvotas); dokumentų įrišimas spiraliniu būdu; reklaminių užrašų uždėjimas ant įvairiausių daiktų; vizitinių kortelių gamyba.

Visą raštinės prekių asortimentą galite rasti el. parduotuvėje www.rutana.lt - tiesiog užsiregistruokite ir užsakykite prekes ir palengvinkite savo darbą greitai pristatytomis prekėmis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus