visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL – spalvų dermė ir ilgaamžiškumas

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL – spalvų dermė ir ilgaamžiškumas Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL – spalvų dermė ir ilgaamžiškumas

MIMETA, UAB

www.mimeta.lt

UAB „Mimeta“ siūlo itin kokybiškus, atsparius aplinkos veiksniams ir pasižyminčius itin gausia spalvine gama vidaus ir išorės apdailos dažus „Caparol“. Inovatyvūs, saugūs ir patikimi „Caparol“ produktai suteikia neribotas tiek interjero, tiek eksterjero apdailos galimybes. Atsižvelgdama į naujausias technologijas „Caparol“ siūlo naujus sprendimus ekologiškiems ir gražiems namams.

Spalvos patalpose atlieka itin svarbią funkciją. Įvairūs spalvų deriniai sukuria skirtingą atmosferą ir kitaip veikia žmones. Todėl „Caparol“ didelę reikšmę teikia spalvų derėjimui ir teikia didelį dažų asortimentą, skirtą įvairios paskirties vidaus patalpoms bei fasadams.

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL

„Caparol“ vidaus dažai

„Caparol“ dažuose nėra plastiklių ir organinių tirpiklių, organinių junginių kiekis tesudaro 1 gramą 1 litre, kai Europos Sąjungos reikalavimai leidžia iki 30 gramų. Todėl džiuvimo procese šie dažai į aplinką išskiria beveik vien tik vandenį.

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL

„Caparol“ gamina dažus ir alergiją turintiems žmonės. Šie vidaus dažai „Sensitiv“ turi specialią patentuotą formulę ir yra be konservantų.

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL

„Caparol“ fasadiniai dažai

Dažai išorei yra pagaminti pagal naujausią NQG3 technologiją, kuri užtikrina pažangų drėgmės valdymą. Dėl to „Caparol“ dažai džiūna itin greitai ir taip sumažina tikimybę išsivystyti pelėsiams.

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL

„Caparol“ fasadiniai dažai pasižymi itin tvirta kvarco nanogardelių struktūra, jų spalvos itin ryškios ir sodrios. Šių dažų atsparumas aplinkos poveikiui ilgam išsaugoja spalvų ryškumą ir dažų ilgaamžiškumą.

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL

„ColorExpres“ spalvinimo sistema

„Caparol“ išvystė spalvų receptūrą iki aukščiausių standartų, o „ColorExpres“ spalvinimo sistema atveria neribotas galimybes. Ši sistema užtikrina itin tikslią spalvą bei gali išgauti tokio paties ryškumo ir atspalvio dažus, kokius naudojote prieš tai, jei norite ir kitą patalpą nudažyti ta pačia spalva ar pritrūkote dažų.

Centralizuota spalvinimo technologija „ColorExpress“ įgalina greitą ir kokybišką nuspalvinimą.

Dažai fasadui ir vidaus apdailai CAPAROL

„Mimeta“ suteikia galimybę įsigyti „Caparol“ dažų iš plataus spalvų asortimento. Šios įmonės produktų galite įsigyti visoje Lietuvoje, nes ji turi prekybos taškus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje bei Druskininkuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus