visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų šaknų kanalų gydymas padės išsaugoti nuosavus dantis

Dantų šaknų kanalų gydymas padės išsaugoti nuosavus dantis Dantų šaknų kanalų gydymas padės išsaugoti nuosavus dantis

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Odontologijos klinika UAB „Angitia“ jau daugiau nei dvidešimt metų specializuojasi dantų šaknų kanalų gydymo srityje. Kokybiškas dantų kanalų gydymas gali padėti išsaugoti nuosavus dantis. UAB „Angitia“ odontologai pasižymi aukšta kvalifikacija, atsakomybe ir patirtimi. Odontologijos klinikoje ne tik sėkmingai gydomi, bet ir pergydomi netinkamai anksčiau gydyti pacientų dantys.

Dantų šaknų kanalus gydyti dažniausiai reikia dėl šių priežasčių:

  • apleisto, laiku negydyto dantų ėduonies (karieso),
  • ankstesniojo netinkamo danties karieso gydymo,
  • patyrus dantų ar žandikaulio traumą.

Savalaikis dantų šaknų kanalų (endodontinis) gydymas yra ypatingai svarbus. Laiku nesugydyta danties infekcija gali kelti grėsmę ir visam organizmui, pirmiausiai pažeisdama silpniausius organus.

Endodontinis gydymas yra sudėtingas ir ilgas procesas, ypač, jei danties gedimas įsisenėjęs ir prasidėjusi žandikaulio kaulo infekcija.

Dantų šaknų kanalų gydymas

Dantų šaknų kanalų pergydymas atliekamas dažniausiai dėl:

  • Vidutiniškai pusė krūminių dantų turi ketvirtą šaknies kanalą, kurio mažiau patyrę odontologai dažnai net nepastebi. Likęs neišgydytas, šis kanalas tampa tolimesnės infekcijos šaltiniu ir paverčia visą ankstesnį gydymą niekiniu.
  • Dažnai „Angitia“ specialistams tenka iš naujo gydyti neįprastos formos dantų kanalus, kuriuos sudėtinga iki galo išvalyti, ir mažiau patyrę odontologai kartais palieka dantų ėduonies, arba karieso, židinių.

Patyrusiems UAB „Angitia“ odontologams dažniausiai pavyksta sėkmingai pergydyti dantis net praėjus keleriems metams po nesėkmingo ar nekokybiško gydymo.

Dantų šaknų kanalai odontologijos klinikoje gydomi be skausmo. Pagal gydomo danties būklę ir gydymo sudėtingumą pritaikoma atitinkama vietinė nejautra. Nuskausminimui naudojami saugūs, tik gydymo metu trumpalaikę nejautrą sukeliantys medikamentai.

Dantų šaknų kanalų gydymas

Odontologijos klinika „Angitia“ yra sukaupusi ilgametę patirtį, naudoja šiuolaikines odontologijos technologijas ir saugias kokybiškas medžiagas, kas įtakoja aukščiausią gydymo rezultatą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus