visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantavimas patikimais Straumann implantais Kaune

Dantų implantavimas patikimais Straumann implantais Kaune Dantų implantavimas patikimais Straumann implantais Kaune

KALNIEČIŲ ODONTOLOGIJOS KLINIKA, UAB

„Straumann“ – vieni populiariausių dantų implantų pasaulyje, kuriuos savo darbe naudoja ir „Kalniečių odontologijos klinikos“ gydytojai. „Straumann“ vardas ne veltui yra tapatinamas su šiuolaikinės implantologijos kokybės standartu. Išskirtinis gamintojo dėmesys medicinos mokslui, nuolatinis technologijų tobulinimas, šveicariška kokybė, platus asortimentas – tai lėmė, kad „Straumann“ implantai tapo gydytojų ir pacientų pasirinkimu Nr.1 visame pasaulyje.

„Straumann“ gamina implantus iš patentuoto titano / cirkonio lydinio – „Roxolid“. Moksliniai tyrimai atskleidė, kad, pakeitus titaną į „Roxolid“, ir taip aukštas implantų prigijimo rodiklis (vidutiniškai – apie 96,8 %) išaugo beveik dviem procentais – iki 98,4 %. „Roxolid“ lydinys yra daugiau nei 35 % stipresnis už titaną. Beveik pusei pacientų trūksta žandikaulio kaulo storio, todėl tenka priauginti kaulą, o tai padidina gydymo kainą ir ilgina gijimo laikotarpį. „Roxolid“ lydinys leidžia naudoti vienu diametru mažesnį implantą ir 54 % atvejų išvengti kaulo priauginimo operacijos bei atlikti mažesnę intervenciją į žmogaus organizmą.

„Straumann“ implantai turi mikrolygmeniu porėtą paviršių SLA, kuri, garantuoja geresnį ir greitesnį implanto prigijimą. Šiuo metu tai tapo implantų gamybos auksiniu standartu. Siekdami tobulumo „Straumann“ sukūrė ir patentavo chemiškai aktyvų implanto paviršių „SLActive“ ir pakėlė implanto prigijimo kartelę į iki šiol neregėtas aukštumas.

„SLActive“ implantas stimuliuoja gijimo procesus, gerina kaulinio audinio maitinimą krauju, mažina uždegimą ir pagreitina kaulo formavimąsi. Visa tai dvigubai sumažina implanto prigijimo laikotarpį (iki mėnesio) ir padidina prigijimo tikimybę iki 99–100 % net sudėtingais atvejais.

Pacientai, kurie iškart po operacijos ant implanto nori turėti bent laikiną karūnėlę, taip pat turėtų rinktis „SLActive“ implantą – tyrimai rodo, kad, apkraunant implantą iškart po įsriegimo, komplikacijų rizika sumažėja dvigubai, kai naudojamas „SLActive“ paviršius.

„Straumann“ – didžiausias dantų implantų gamintojas pasaulyje, gražinantis milijonų žmonių šypsenas jau daugiau nei 40 metų. „Straumann“ bendradarbiauja su daugiau nei 150 universitetų, o implantų patikimumas patvirtintas daugiau nei 3000 mokslinių tyrimų.

„Straumann“ metalinėms protezavimo dalims suteikiama viso gyvenimo, „Novaloc“ protezavimo dalims 10 metų, o keramikinėms protezavimo dalims 5 metų pakeitimo garantija.

Kaune, Kalniečių mikrorajone įsikūrusi „Kalniečių odontologijos klinika“ yra šalia Savanorių prospekto, netoli automagistralės Vilnius – Klaipėda. Klinikoje teikiamos visos odontologijos paslaugos nuo profilaktikos iki implantacijos. „Kalniečių odontologijos klinikoje“ sutelkiant dėmesį į paciento ir gydytojo patogumą įrengti modernūs kabinetai, visiškai atitinkantys griežtus kokybės bei higienos reikalavimus. Priešais pacientą esančiame monitoriuje gydytojas pacientui gali parodyti pažeistus dantis, darbo procesą ir rezultatą. Taip pat rentgeno nuotrauką, padarytą skaitmeniniu radioviziografu. Klinikos aplinka maloniai nuteiks ne tik suaugusiuosius, bet ir mažuosius pacientus. Akvariumas su žuvytėmis, atpalaiduojančiai nuteikiantys paveikslai ir svarbiausia draugiškas ir profesionalus personalas. Tai erdvė, kur galima atsipalaiduoti ir būti drąsiems…

„Kalniečių odontologijos klinika“ maloniai priima gydytis apdraustuosius (turintiems teisę į nemokamą ar dalinai mokamą dantų gydymą) „SEB“, UAB „Ergo Lietuva“, „Gjensidige“ ir „CompensaLife“ gyvybės draudimais.

„Kalniečių odontologijos klinikoje“ tikslas - profesionaliai teikti pacientams visas odontologijos paslaugos vienoje vietoje. Klinikos gydytojai rūpinasi savo pacientais ir stengiasi užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę, todėl naudojamos tik tarptautinius standartus (ISO, DIN, ADA irk t.) turinčios medžiagos ir aparatūra.

Visoms paslaugoms suteikiama metų garantija, klinika yra apsidraudusi privalomuoju Sveikatos priežiūros įstaigų civilinės atsakomybės draudimu už pacientams padarytą žalą.

Jei turite klausimų apie „Straumann“ dantų implantus, implantacijos procedūrą ar gydymo alternatyvas, „Kalniečių odontologijos klinika“ kviečia registruotis nemokamai konsultacijai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus