visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Dantų implantai – sveikų ir baltų dantų garantija

Dantų implantai – sveikų ir baltų dantų garantija Dantų implantai – sveikų ir baltų dantų garantija

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Dantų implantai gali Jums padėti, jei reikia keisti vieną ar net visus dantis. Implantacijos procedūrų sėkmės rodiklis yra ypatingai aukštas, o patiriamas diskomfortas yra minimalus, kadangi tai atliekama vietinėje nejautroje. Tai formulė, kuri pagerins gyvenimo kokybę ir suteiks pasitikėjimą savimi.

Odontologijos klinika „Angitia“ jau daugiau nei 18 metų teikia profesionalias dantų implantacijos paslaugas. Klinikos odontologai padeda nepasiklysti tarp implantų rūšių ir atsako į daugeliui iškylančius klausimus.

Dantų implantai – sveikų ir baltų dantų garantija

Dantų implantai „Nobel Biocare“

Dantų implantų yra įvairių rūšių, tad svarbu juos pasirinkti tinkamai. „Angitia“ atkuria prarastus dantis vienais patikimiausių, seniausiai pasaulyje sukurtais ir nuolatos tobulinamais, labai kokybiškais, patvariais ir ekologiškais, sertifikuotais pasaulyje, ES ir Lietuvoje sraigtiniais dantų implantais „Nobel Biocare“, pagamintais iš labai gryno, kieto, tvirto, nesukeliančio alergijos titano.

Aukščiausios kokybės dantų implantų ir visų jų dalių gamintojas „Nobel Biocare Holding“ AG, kurio centras yra įsikūręs Šveicarijos mieste Ciūriche, dantų implantus pradėjo gaminti maždaug prieš 50 metų ir sukūrė ne tik eilę patentuotų unikalių implantų bei jų dalių, bet ir visame pasaulyje žinomų ir tobulinamų dantų implantavimo metodikų.

  • Dantų implantai „Nobel Biocare“ sėkmingai implantuojami 99 % pacientų.
  • Dantų implantavimas neskausmingas, primena danties plombavimą.
  • Po danties implantavimo dantenos greitai gyja, nereikia antibiotikų, netinsta ir nekraujuoja, nealergizuoja.

Dantų implantai – sveikų ir baltų dantų garantija

Dantų implantų „Nobel Biocare“ patvarumas

Dantų implantų „Nobel Biocare“ patvarumas prilygsta natūralių dantų tvirtumui. Skirtumas tarp dantų implantų ir nuosavų dantų yra tik toks, kad dantų implantai nėra jautrūs jokiems poveikiams, todėl reikia įvertinti tai, ką kandame. Dantų implantai nepritaikyti atidarinėti butelių metaliniais dangteliais, kramtyti lazdynų ar graikinių riešutų kevalus, traiškyti vamzdinius kaulus bei kitais rizikingais būdais išbandyti dirbtinių dantų patvarumą.

Neįvertinus kramtomo daikto tvirtumo ir nusilaužus danties implanto dantuką, galima kreiptis į bet kurios pasaulio šalies odontologus, dirbančius būtent su „Nobel Biocare“ dantų implantais. Tokią galimybę suteikia šio ženklo dantų implantus patvirtinanti kortelė, kurią implantų savininkas gauna su pirmaisiais dantų implantais.

Dantų implantai – sveikų ir baltų dantų garantija

Dantų implantavimas

Dantų implantavimas yra nesudėtinga odontologinė procedūra, sugrąžinanti ne tik dantis, bet kartu su jais ir gyvenimo kokybę. Danties implantas sriegiamas vietoje danties šaknies ištrauktos tada, kai šaknies neįmanoma panaudoti tolesniam danties atkūrimui kitais būdais.

Dantų implantai su atkurtu danties vainikėliu yra juntami tarsi nuosavi dantys, atliekantys visas įprastas dantų ir jų šaknų funkcijas.

Sveiki, balti ir gražūs dantys yra svarbi kasdienio visaverčio gyvenimo sąlyga. Praradus nors vieną priekinį dantį arba ženklią jo dalį, patiriamas neįsivaizduojamas žmogaus gyvenime diskomfortas bei rimti saviraiškos apribojimai.

Prarastų dantų problemas sprendžia dantų implantai – paskutinis odontologijos technologijų žodis, prioritetinis ir, galima sakyti, etaloninis, dantų atkūrimo būdas. Danties implantą galima pavadinti tarsi dirbtine danties šaknimi, kuri pakeičia buvusią natūralią danties šaknį ir atlieka visas buvusias jos funkcijas.

Profesionali „Angitia“ klinikos odontologų pagalba užtikrina sveikus savo pacientų dantis – neatsiejamą puikios gyvenimo kokybės dalį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus