visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Čerpės KORAMIC – natūrali ir ilgaamžė stogo danga

Čerpės KORAMIC – natūrali ir ilgaamžė stogo danga Čerpės KORAMIC – natūrali ir ilgaamžė stogo danga

PRESTĖJA, UAB

Koncernas „Wienerberger“ šešiose Europos šalyse gamina daugiau kaip 70 formų keraminių čerpių ir daugiau kaip 1000 papildomų elementų, kurių prekinis ženklas yra „Koramic“. Šiose šalyse „Koramic“ čerpės turi 13 vietinių prekių ženklų: Aseri (Estija), Kunice (Lenkija), Eisenberg, Görtlitz, Langenzen ir Mühlacker (Vokietija), Pottelberg (Belgija), Janssen-Dings ir Narvik (Olandija), Migeon, Bisch, Aléonard, ir Bouxwiller (Prancūzija).

Vertėtų nepamiršti, kad stogas sudarytas ne tik iš paprastų čerpių. Norint turėti originalų stogą, reikia dar ir papildomų elementų. Dėl šios priežasties siūlomas visas stogo komplektas sudarytas iš vėjalentinių, dvibangių, ventiliacinių, kraiginių, anteninių čerpių, taip pat sniego gaudytuvų, pakopų ir stogo tiltelių.

Čerpės KORAMIC – natūrali ir ilgaamžė stogo danga

Čerpės KORAMIC – natūrali ir ilgaamžė stogo danga

Čerpės KORAMIC – natūrali ir ilgaamžė stogo danga

Be to, dengiant stogą čerpėmis, būtina jas pritvirtinti nerūdijančio plieno tvirtinimo elementais. „Koramic“ čerpės gaminamos iš molio ir smėlio mišinio, vandens, oro ir ugnies pagalba. Keraminės čerpės – tai natūralus, ekologiškai švarus, mažinantis radiacijos poveikį produktas. Visos čerpės atitinka EN 1304 standartą. Šalčio atsparumui suteikiama 30 metų garantija!

UAB „Prestėja“ veiklos istorija skaičiuojama nuo 1999 metų. Įmonės pagrindinė veiklos kryptis – prekyba kokybiškomis statybinėmis ir apdailos medžiagomis.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus