visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

B kategorijos vairavimo kursai Šiauliuose – UAB DRIFTAS ABC

B kategorijos vairavimo kursai Šiauliuose – UAB DRIFTAS ABC B kategorijos vairavimo kursai Šiauliuose – UAB DRIFTAS ABC

Driftas ABC, UAB

UAB „Driftas ABC“ – tai vairavimo mokykla Šiauliuose, kuri ruošia B kategorijų vairuotojus. Vairavimo mokyklos kolektyvas yra pasiruošęs perduoti visas savo žinias ir vairavimo įgūdžius besimokantiems ir norintiems išmokti vairuoti. Teorijos dėstytojai ir vairavimo instruktoriai, įgiję aukštąjį universitetinį išsilavinimą, turi didelę darbo patirtį.

Mokymosi laikotarpiu ne tik būsimi vairuotojai ne tik tinkamai pasiruoš vairavimo egzaminams, bet ir įgausi vairavimo įgūdžių bei patirties. „Driftas ABC“ tikslas – užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę bei malonų bendravimą bei kantriai, atkakliai ir atsakingai dirbant paruošti vairuotojus, kurie įveiktų vairavimo baimę ir pasitikėtų savimi, saugiai jaustųsi kelyje.Vairavimo instruktoriai nuolat siekia geriausio rezultato, domisi naujovėmis ir įgytas žinias pritaiko mokymo procese, todėl vairuotojai geba greitai orientuotis, priimti teisingus sprendimus kelyje ir greitai reaguoti į susidariusias nestandartines eismo sąlygas.

Vairavimo mokyklos automobilis Hyundai i30 yra naujos kartos. Mokymosi metu mokinys su mokytoju važinės ne tik aikštelėje, bet ir pravažiuos praktinio vairavimo egzaminų maršrutus.

B kategorijos vairavimo kursai Šiauliuose – UAB DRIFTAS ABC

Teorijos paskaitos vyksta šiuolaikiškai įrengtose patalpose – tai kompaktiška 19 vietų klasė. Jūsų teorinėms žinioms gilinti naudojami įvairūs, modernūs demonstraciniai stendai su šviesos signalais ir mokomosios magnetinės sankryžų schemos, skirtos geresniam žinių įsisavinimui, bei multimedia. Teorijos pamokų metu įgytas žinias užtvirtinsite prie klasėje esančių kompiuterių, naudojant naujausią KET mokomąją programą, skirtą mokymo proceso vykdymui. Mūsų vairavimo mokykloje galima tobulinti vairavimo įgūdžius ir jau turintiems vairuotojų pažymėjimus.

Kviečiame mokytis vairuoti visus norinčius nuo 17 metų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus