visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

AXOR dušo produktai ir vonios aksesuarai – 2017 m. dizaino šedevrai

AXOR dušo produktai ir vonios aksesuarai – 2017 m. dizaino šedevrai AXOR dušo produktai ir vonios aksesuarai – 2017 m. dizaino šedevrai

Semerita, UAB

„Muresta“ pristato naujausias „AXOR“ prekinio ženklo dušo produktų bei vonios aksesuarų kolekcijas išskirtiniams vonios kambariams! „AXOR“ – tai dizaino ir technologijų tobulumas. Įsitikinkite tuo patys...

Išbaigtos „AXOR“ gaminių kolekcijos individualiam svajonių vonios kambariui sukurtos bendradarbiaujant su sėkmingiausias namų dizaineriais ir architektais: tokiais, kaip Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Phoenix Design, Front Design, Nendo ir kitais. „AXOR“ vonios kambario kolekcijos yra visiškai individualios, atspindinčios individualaus gyvenimo būdo įvairovę ir jo sukuriamą žavesį vonios kambaryje.

Šiais metais „AXOR“ ir vėl nustebino. Susipažinkite su dušo produktų naujienomis, sukurtomis kartu su „Phoenix Design“ dizaino studija.

„AXOR“ dušo produktai – tai aukščiausia kokybė, funkcionalumas ir ergonomiškumas ir puristinis dizainas

„AXOR ShowerHeaven 1200 / 300 4jet“ – tai naujas „AXOR“ dušo flagmanas ir nauja dušo dimensija, nuginkluojanti savo didybe, jėga ir prabanga. Neturinti analogų dušo srovė, ištobulinta per daugelį tyrimo metų. Dušo galva pagaminta iš aukštos kokybės metalo, jos ilgis 1,2 m, plotis 30 cm, su plačiu ir lygiu paviršiumi. Dizaino šedevras kūnui, protui ir dušo erdvei. Jos keturi nuo vandens srauto atsidarantys „sparnai“ ir integruotas apšvietimas ne tik sukuria efektyvų foną vandeniui, bet atspindi naują dušo komforto lygį. Trys dušo srovės garantuoja prašmatnias vandens procedūras: koncentruota mono srovė centre, plati lietaus srovė ir „PowderRain“ – nauja dušo srovė panaši į dulksną. Apalaiduojamo masažo, raminančio lietaus dušo arba minkštos dulksnos srovės gali veikti atskirai arba visos kartu. „AXOR ShowerHeaven 1200 / 300 4jet“ – vandens grožis puristinio dizaino ir naujausių technologijų fone.

Axor dušo produktai ir vonios aksesuarai

Apvali „AXOR 350“ dušo galva užburia savo išlaikytu puristiniu dizainu. Jos didingos apvalios formos bus puošmena kiekvienai vonios kambario erdvei. Aukščiausios kokybės metalo plokštės kraštų apdirbimas pabrėžia stilistines savybes, atspindi aukščiausios klasės meistriškumą. Dušo galva ypatinga ne tik solidžiu dizainu, bet ir nauja revoliucine dušo srove „PowderRain“, kuri panaši į dulksną – lengvą lietaus dušą.

Axor dušo produktai ir vonios aksesuarai

„AXOR SowerPipe 800“ naują dušo sistemą sudaro „AXOR 350“ dušo galva, kombinacijoje su nauju termostatiniu maišytuvu, stikline lentynėle ir dušo galvute. Šiuos dušo produktus galima užsakyti su 15 skirtingais paviršiais. Solidi spalva vonios kambario interjerui suteiks dar daugiau prabangos jausmo.

Axor dušo produktai ir vonios aksesuarai

„AXOR 250 / 580“ ir „AXOR 460 / 300“ dušo galvos yra aiškių stačiakampio formų. Geometrinis tikslumas – atpažįstamas dizainas. Dušo galvos diskas pagamintas iš aukštos kokybės metalo, galimos kelios skirtingos dušo srovės: krioklys švelniam pečių masažui, stipri ir koncentruota mono srovė ar platus lietaus dušas. Dušo galvos diskas lengvai išardomas ir valomas. Galima užsakyti 15 skirtingų spalvų.

Axor dušo produktai ir vonios aksesuarai

„AXOR Select“ termostato modulis puikiai tinka „AXOR“ dušo galvų valdymui. Jo solidus, neįkyrus dizainas elegantiškai papildys bet kurią vonios kambario erdvę. Dideli mechaniniai „Select“ mygtukai skirti patogiam dušo srovių įjungimui ir išjungimui. Atskiromis rankenėlėmis reguliuojamas vandens srautas ir temperatūra.

Axor dušo produktai ir vonios aksesuarai

Naujosios „AXOR“ dušo gaminių kolekcijos genialumas slypi paprastume. Pasinerkite į užburiančias vandens procedūras...

„Muresta įmonių grupė“ – ženklas, jungiantis salonus, jau daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančius ir prekiaujančius žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija. „Muresta“ salonuose Jums padės profesionalūs konsultantai ir dizaineriai, kurie ne tik suteiks visą reikalingą informaciją, bet ir padės suprojektuoti Jūsų svajonių vonios kambarį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus